01:10 uur 09-11-2021

Zynga maakt financiële resultaten derde kwartaal 2021 bekend

  • De resultaten lopen vooruit op de richtlijnen, inclusief recordomzet en -boekingen in het 3e kwartaal
  • Verhoogt de richtlijn voor omzet, boekingen en winstgevendheid voor het hele jaar 2021
  • Op schema om 2021 af te sluiten met de beste jaarlijkse topprestaties van Zynga ooit en het grootste publiek in de geschiedenis van het bedrijf
  • Meerdere groeikatalysatoren aanwezig om verdere expansie in 2022 en daarna te stimuleren

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag de financiële resultaten voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2021 bekend door het posten van de driemaandelijkse winstbrief van het management voor het derde kwartaal van 2021 op hun investeerdersrelatieswebsite. Raadpleeg de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211108006169/nl/

“We hebben sterke kwartaalresultaten behaald die hoger waren dan verwacht, inclusief een recordomzet en -boekingen in het 3e kwartaal, voornamelijk gedreven door wederom een opvallend kwartaal uit het hyper-casual portfolio van Rollic”, zei Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Vandaag verhogen we onze verwachtingen voor het hele jaar 2021 en we liggen op schema om het jaar af te sluiten met de beste jaarlijkse topprestatie van Zynga ooit en het grootste mobiele publiek in de geschiedenis van het bedrijf. We zijn goed gepositioneerd voor 2022 en daarna met meerdere groeikatalysatoren om onze voortdurende expansie te stimuleren.”

Het management van Zynga belegt vandaag ook een conferentiegesprek om 14:00 uur. Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com – een herhaling zal na het gesprek beschikbaar zijn op de website – of via het onderstaande inbelnummer:

  • Kosteloos inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 7239807

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Golf Rival, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen (forward-looking statements), volgens de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. met inbegrip van verklaringen die onder meer betrekking hebben op: De huidige en toekomstige activiteiten en initiatieven van Zynga, inclusief potentieel voor toekomstige groei in ons bedrijf en het spelersbestand. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘geraamd’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘richten op’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor toekomstige prestaties en weerspiegelen de huidige verwachtingen van het management. De verwezenlijking of het succes van de zaken die zijn opgenomen in dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten aanzienlijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen, en onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de voorspelde of geïmpliceerde resultaten. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen, en factoren die ervoor kunnen zorgen dat werkelijke resultaten afwijken, zijn, of worden, in meer detail beschreven in onze publieke dossiers bij de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door onze website voor investeerdersrelaties te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Opmerking van de redacteur:

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden: https://bit.ly/ZyngaQ321

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:
Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Mediarelaties:
Kenny Johnston

Press@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr