14:00 uur 06-10-2021

Zynga opent pre-registratie voor FarmVille 3

  • Onthullingstrailer onthult rijke en uitgebreide content die is ontworpen om tot de verbeelding te spreken van FarmVille-spelers over de hele wereld
  • Meer dan 150 dierenrassen om te verzamelen, fokken en verzorgen, en een diverse cast van boerenknechten om u te helpen uw eigen unieke boerderij te bouwen en te personaliseren
  • FarmVille 3 is beschikbaar om te downloaden op mobiele iOS- en Android-apparaten, evenals op M1-Macs

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment en maker van de populaire FarmVille-franchise, heeft vandaag aangekondigd dat het de pre-registratie heeft geopend voor de aankomende titel: FarmVille 3. De sociale game voor landbouwsimulatie is bij de lancering beschikbaar op iOS- en Android-apparaten over de hele wereld, evenals op met M1 uitgeruste Apple-laptops en desktop-apparaten. Zynga heeft ook de onthullingstrailer van de game uitgebracht met de favoriete boerenknecht Marie, gloednieuwe personages en schattige dieren, die allemaal wachten op spelers in FarmVille 3.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211006005021/nl/

Zynga Opens Pre-Registration for FarmVille 3 (Graphic: Business Wire)

Zynga Opens Pre-Registration for FarmVille 3 (Graphic: Business Wire)

“Twaalf jaar geleden stormde FarmVille de gamewereld binnen en creëerde een loyale aanhang die wereldwijd meer dan 700 miljoen installaties heeft getrokken voor de FarmVille-serie”, zei Bernard Kim, president van publishing bij Zynga. “Vandaag zijn we verheugd om de pre-registratie te openen voor FarmVille 3. De game is uniek ontworpen om tot de verbeelding te spreken van de vele spelers die het afgelopen decennium van FarmVille hebben genoten, evenals het enthousiasme van een nieuwe generatie gamers.”

FarmVille 3 heeft meer dan 150 dierenrassen, variërend van kippen en koeien tot exotische nieuwe huisdieren zoals vriendelijke tijgers en donzige alpaca’s. Spelers kunnen babydieren adopteren, verzorgen en grootbrengen, waaronder lieve kuikens, lammeren, biggen en nog veel meer schattige wezens. Voor hun opvoedingsinspanningen worden spelers beloond met unieke boerderijvoorwerpen om hen op hun traject te helpen.

Terugkerend naar de franchise is het favoriete personage Marie, die zowel de FarmVille-gemeenschap en nieuwe spelers die voor de allereerste keer land willen opzetten, zal begeleiden. Marie wordt vergezeld door een cast van meer dan 30 diverse boerenknechten. Elk personage is uitgerust met handige vaardigheden zoals bakken, vissen, houthakken en knutselen om spelers te helpen bij het opbouwen van hun boerderij.

Het weer is ook een gamechanger! Weer of geen weer, spelers kunnen de weersvoorspelling in de game bekijken en deze in hun voordeel gebruiken om de opbrengst van hun volgende oogst of vistrip te verhogen.

Spelers kunnen zich nu pre-registreren om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over FarmVille 3 en worden als een van de eersten gewaarschuwd wanneer de game officieel wordt gelanceerd. In de eerste twee weken na de volledige wereldwijde lancering ontvangen spelers die de game downloaden een speciale starterskit met interactieve welkomstfuncties, zoals decoratieve elementen en de ‘Early Bird-profielfoto’, ontworpen om spelers te helpen hun landhuis in de game te personaliseren.

Noot van de redactie:

Om de ondersteunende middelen voor FarmVille 3 te bekijken, klikt u hier

Spelers kunnen zich pre-registreren om meer informatie te ontvangen door naar www.FarmVille3.com te gaan.

Om de onthullingstrailer van FarmVille 3 te bekijken gaat u naar: https://www.youtube.com/watch?v=KELeZObZy6M

Om afbeeldingen voor FarmVille 3 te bekijken gaat u naar:

https://www.dropbox.com/sh/xsbcjyc1cbrhxxn/AADLPDssg-4qcxwEcrloZNmba?dl=0

Ga voor meer informatie naar:

www.FarmVille3.com
Facebook
Instagram
Twitter

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over FarmVille

FarmVille is in 2009 gelanceerd op Facebook en heeft een social gaming-franchise voortgebracht die wereldwijd meer dan 700 miljoen installaties heeft op Facebook, internet en mobiele platforms. Het biedt spelers de mogelijkheid om virtuele gewassen te verbouwen en samen in realtime digitale boerderijen te bouwen, FarmVille heeft zijn fans vermaakt in FarmVille 2, FarmVille2: Country Escape en FarmVille 2: Tropic Escape. FarmVille 3, een spel ontwikkeld door Zynga Helsinki, heeft tot doel het klassieke boerderijbouwgenre opnieuw uit te vinden en de moderne mechanica van mobiel gamen te demonstreren.

TOEKOMSTGERICHTE UITSPRAKEN

Dit bericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot toekomstige game-evenementen en functies. Toekomstgerichte uitspraken bevatten vaak woorden als ‘zal’, ‘verwachten’, ‘plannen’, ‘van plan zijn’, en andere verklaringen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zynga contactpersonen voor de media:

Sarah Ross

saross@zynga.com

Linda Chung

lchung@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr