15:00 uur 20-09-2021

Zynga debuteert ‘vooruitblik’ voor aankomende mobiele FarmVille 3-titel

Vooruitblikvideo voor de nieuwste mobiele titel in hit FarmVille-franchise geeft fans een glimp van de knuffeldieren van de nieuwe landbouwwereld

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210920005015/nl/

Zynga Debuts “Sneak Peek” for Upcoming Mobile FarmVille 3 Title (Graphic: Business Wire)

Zynga Debuts “Sneak Peek” for Upcoming Mobile FarmVille 3 Title (Graphic: Business Wire)

WAT: Vandaag onthulde, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment en maker van de populaire FarmVille-franchise, een vooruitblikvideo voor de aankomende mobiele titel, FarmVille 3, dat de leuke en aanhankelijke interacties tussen dieren vastlegt, zoals knuffelschapen en dansende koeien terwijl ze opgewonden wachten om hun nieuwe eigenaren op de boerderij te ontmoeten.

Sinds de lancering in 2009 is de FarmVille-franchise doorgegaan met het uitrollen van frisse, nieuwe manieren voor spelers om de games, waaronder FarmVille 2: Country Escape en FarmVille 2: Tropic Escape te ervaren. Een van de nieuwe gameplay-functies in FarmVille 3 is het fokken en verzorgen van schattige babydieren van meer dan 150 unieke variëteiten, waaronder paarden, varkens, alpaca’s en poolvossen.

De 20 seconden durende vooruitblikvideo begint met een familie koeien die zich verheugen over de komst van hun kalf en gaat verder met een lam dat van opwinding springt terwijl het door zijn ouders wordt overspoeld door liefde. Een montage van lieve dieren is te zien op het prachtig vormgegeven landschap, waar ze interacties hebben met vriendelijke boerenknechten en hun omgeving, waardoor de hele boerderij tot leven komt.

Vanaf vandaag kunnen fans de opwinding en vreugde delen voor FarmVille 3 met leuke sociale functies, waaronder Zoom-achtergronden en dierenselecties met leuke weetjes, die hier te vinden zijn.

Ga voor meer informatie naar:

Facebook
Instagram

WANNEER: 20 september 2021

WIE: Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over FarmVille

FarmVille is in 2009 gelanceerd op Facebook en heeft een social gaming-franchise voortgebracht die wereldwijd meer dan 700 miljoen installaties heeft op Facebook, internet en mobiele platforms. Het biedt spelers de mogelijkheid om virtuele gewassen te verbouwen en samen in realtime digitale boerderijen te bouwen, FarmVille heeft zijn fans vermaakt in FarmVille 2, FarmVille2: Country Escape en FarmVille 2: Tropic Escape. FarmVille 3, een spel ontwikkeld door Zynga Helsinki, heeft tot doel het klassieke boerderijbouwgenre opnieuw uit te vinden en de moderne mechanica van mobiel gamen te demonstreren.

Opmerking van de redacteur: Om de vooruitblikvideo en ondersteunende foto’s voor de komende FarmVille 3 te bekijken, klikt u hier.

TOEKOMSTGERICHTE UITSPRAKEN

Dit bericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot toekomstige game-evenementen en functies. Toekomstgerichte uitspraken bevatten vaak woorden als ‘zal’, ‘verwachten’, ‘plannen’, ‘van plan zijn’, en andere verklaringen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Ross

saross@zynga.com

Linda Chung

lchung@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr