17:12 uur 06-08-2021

Zynga maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2021 bekend

  • Rapporteert sterke resultaten in het tweede kwartaal vooruitlopend op richtlijnen met recordkwartaal advertentie-inkomsten en boekingen
  • Behaalde record operationele cashflow in het tweede kwartaal van $ 161 miljoen, een stijging van 11% op jaarbasis
  • Overname afgerond van Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en inkomsten genereren
  • Kondigt overeenkomst aan voor de overname van het in China gevestigde StarLark, ontwikkelaar van Golf Rival

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag haar financiële resultaten voor het eerste kwartaal eindigend op 30 juni 2021 bekend door de driemaandelijkse winstbrief van het management voor het tweede kwartaal van 2021 op haar website voor investeerdersrelaties te plaatsen. Raadpleeg de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210806005398/nl/

ZYNGA ANNOUNCES SECOND QUARTER 2021 FINANCIAL RESULTS (Graphic: Business Wire)

ZYNGA ANNOUNCES SECOND QUARTER 2021 FINANCIAL RESULTS (Graphic: Business Wire)

“We hebben een sterke eerste helft van 2021 afgerond, waarbij we de resultaten voor het tweede kwartaal hebben behaald die vooruitlopen op onze verwachtingen, inclusief onze beste omzet, boekingen en operationele cashflow voor het tweede kwartaal ooit. Onze meerjarige strategie om onze livediensten te laten groeien, nieuwe games te lanceren en te investeren in wereldwijde expansie blijft Zynga positioneren voor groei”, zei Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Vandaag zijn we verheugd om het Chartboost-team officieel te verwelkomen bij Zynga en een overeenkomst aan te kondigen om het in China gevestigde StarLark, de getalenteerde ontwikkelaars achter de populaire mobiele franchise, Golf Rival over te nemen.”

Het management van Zynga belegt vandaag ook een conferentiegesprek om 14:00 uur. Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com – een herhaling zal na het gesprek beschikbaar zijn op de website – of via het onderstaande inbelnummer:

  • Kosteloos inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 5929717

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat bepaalde toekomstgerichte verklaringen (forward-looking statements), volgens de betekenis van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995. met inbegrip van verklaringen die onder meer betrekking hebben op: De huidige en toekomstige activiteiten en initiatieven van Zynga, inclusief potentieel voor toekomstige groei in ons bedrijf; het vermogen om de beoogde voordelen van de overname van Chartboost, Inc. (‘Chartboost’) te realiseren, onze prognoses met betrekking tot toekomstige financiële en operationele prestaties en ons vermogen om effectief te concurreren in de wereldwijde advertentie-industrie; en de voorgestelde overname van Beijing StarLark Technology Co., Ltd. (‘StarLark’), de Golf Rival-franchise voor mobiele games en gerelateerde andere games, intellectuele eigendommen, bedrijfsgegevens en gespecificeerde andere activa en passiva, inclusief ons vermogen om de beoogde voordelen van de overname te realiseren en het platform en de capaciteiten van Zynga te benutten om verdere groei te stimuleren. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘geraamd’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘richten op’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor toekomstige prestaties en weerspiegelen de huidige verwachtingen van het management. De verwezenlijking of het succes van de zaken die zijn opgenomen in dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten aanzienlijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen, en onze werkelijke resultaten kunnen wezenlijk afwijken van de voorspelde of geïmpliceerde resultaten. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Factoren die er de oorzaak van kunnen zijn dat de werkelijke resultaten anders zijn, zijn onder meer: ons vermogen om Chartboost effectief te integreren en de verwachte voordelen van de transactie te behalen; de impact van de aankoop op de bedrijven en bedrijfsresultaten van Zynga en Chartboost en ons vermogen om relaties met zakenpartners te behouden; tevredenheid met de afsluitvoorwaarden van StarLark-transacties en ons vermogen om de transactie tijdig af te sluiten; ons vermogen om de verwachte voordelen van de overname van StarLark en gerelateerde transacties effectief te integreren en te realiseren; risico’s van procesvoering en/of regelgevingsacties in verband met deze transacties; en ons vermogen om effectief te concurreren in de mobiele reclame- en mobiele game-industrie. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen, en aanvullende factoren die ervoor kunnen zorgen dat werkelijke resultaten afwijken, zijn, of worden, in meer detail beschreven in onze publieke dossiers bij de Securities and Exchange Commission (de ‘SEC’), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door onze website voor investeerdersrelaties te bezoeken op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Opmerking van de redacteur:

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden:

https://bit.ly/ZyngaQ22021

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Mediarelaties:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr