12:00 uur 10-08-2021

De magische Match-3 mobiele game van Zynga Harry Potter: Puzzles & Spells nodigt spelers uit om samen te werken voor nieuwe in-game-evenementenreeks, Club Challenge

Speciaal terugkerend evenement roept clubgenoten op naar nieuwe, interactieve kaart, waar spelers kunnen samenwerken om gevaren te overwinnen en zeldzame magische artefacten te ontdekken

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een mondiale leider op het gebied van interactieve entertainment, aan dat zijn magische Match-3 mobiele game, Harry Potter: Puzzles & Spells, het allereerste Club Challenge in-game evenement heeft gelanceerd. Deze eerste terugkerende, tijdelijke evenementenreeks, die nu beschikbaar is voor spelers over de hele wereld, daagt spelersclubs uit om het Verboden bos te betreden om te navigeren, te verkennen en een nieuwe interactieve kaart vol verborgen obstakels, speciale ontmoetingen en beloningen te overwinnen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005055/nl/

Magical Match-3 mobile game, Harry Potter: Puzzles & Spells, releases 'Club Challenge' event in-game. (Graphic: Business Wire)

Magical Match-3 mobile game, Harry Potter: Puzzles & Spells, releases ‘Club Challenge’ event in-game. (Graphic: Business Wire)

Club Challenge wordt ontgrendeld op spelersniveau 55 en introduceert een nieuw, afzonderlijk interactief pad naar de soloreis van de game, met een exclusief en onafhankelijk punten-, beloningen- en levenssysteem in elk van zijn evenementen. Elk Club Challenge-evenement duurt maximaal drie weken en brengt spelers naar een unieke, interactieve kaartlocatie, gemarkeerd met puzzels om op te lossen om vooruitgang te boeken. Door punten te verdienen voor elke puzzel die ze voltooien, ontvangen spelers drie dagelijkse ‘levens’ die specifiek zijn voor de Club Challenge-functie binnen Harry Potter: Puzzles & Spells. Terwijl clubgenoten samenwerken om door de doolhofachtige kaart te navigeren, komen ze zowel valkuilen als beloningen tegen, terwijl ze punten verdienen en samenwerken om bij te dragen aan het klassement van hun club.

Voor het inaugurele Club Challenge-evenement verlaten spelers de veiligheid van Hogwarts en gaan ze het mysterieuze en vaak gevaarlijke Verboden bos binnen. Terwijl clubgenoten het mythische bos verkennen, ontdekken ze zeldzame maar gerespecteerde artefacten uit de tovenaarswereld, zoals de felbegeerde House Cup of het zwaard van Griffoendor, om toegang te krijgen tot de laatste puzzel. In de laatste confrontatie moeten spelers samenwerken om enkele van de meest woeste wezens in het bos te verslaan, waaronder de bergtrol en de Hongaarse hoornstaart, of Rons meest walgelijke vijand, Aragog.

“Met elementen van sociale samenwerking, strategie en magische gameplay, compleet met iconische spreuken en chocoladekikkers, biedt Harry Potter: Puzzles & Spells een robuuste Match-3-ervaring als geen ander”, zei Yaron Leyvand, executive vice-president, Games bij Zynga. “Het Club Challenge-evenement introduceert een mix van opwinding, mysterie en vriendschap die de kern vormen van de Harry Potter-serie en stelt spelers in staat om op zinvollere manieren contact te maken en samen te werken met clubmaatjes.

In Harry Potter: Puzzles & Spells, betreden spelers een Match-3-avontuur boordevol spreuken, humor, kleur en karakters uit de Harry Potter-serie. Begeleid door de soundtrack en voice-over-opnames van de originele Harry Potter-films, volgen fans een authentieke, mobiele hervertelling van de reis van Harry door de Wizarding World. Terwijl ze onderweg spreuken en speciale bonussen verdienen, lossen spelers Match-3-puzzels op die zijn bevolkt met springende Chocokikkers, fladderende Gevleugelde Sleutels, strijdende tovenaarsschaakstukken en andere onverwachte obstakels en objecten. In de geest van kameraadschap en vriendelijke competitie van Zweinstein, kunnen spelers zich aansluiten bij clubs of zelf clubs vormen met andere fans om contacten te leggen, samen te werken aan puzzelstrategieën, levens te delen en om prijzen te strijden in exclusieve Club-evenementen.

Harry Potter: Puzzles & Spells is wereldwijd te spelen op iOS- en Android-apparaten, evenals op Amazon Kindle en Facebook. Volg ons voor meer informatie, en om contact te leggen met andere fans, op Facebook, Instagram en Twitter, en bezoek de website van de game op www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

Ga voor ondersteunende middelen naar: https://bit.ly/HPPS_ClubChallenge

Over Zynga

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Met een enorm wereldwijd bereik in meer dan 175 landen en regio’s, heeft Zynga een gevarieerde portfolio van populaire gamefranchises die meer dan vier miljard keer zijn gedownload op mobiele apparaten, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge, Harry Potter: Puzzles & Spells, High Heels!, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Met Chartboost, een toonaangevend platform voor mobiel adverteren en het genereren van inkomsten, is Zynga een toonaangevend platform van de volgende generatie met de mogelijkheid om programmatische advertenties en opbrengsten op schaal te optimaliseren. Zynga is in 2007 opgericht en heeft zijn hoofdkantoor in Californië en vestigingen in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Over Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, een afdeling van Warner Bros. Home Entertainment, Inc., is een vooraanstaande wereldwijde uitgever, ontwikkelaar, licentiegever en distributeur van entertainmentcontent voor de interactieve markt op alle platforms, inclusief console-, handheld-, mobiel- en PC-gebaseerde games, voor zowel interne als externe gametitels. Meer informatie over Warner Bros. Games is te vinden op https://www.wbgames.com/.

Over Portkey Games

Portkey Games, van Warner Bros. Interactive Entertainment’s is een label gewijd aan het creëren van nieuwe ervaringen op het gebied van mobiele en videogames van Wizarding World waarbij de speler in het middelpunt van hun eigen avontuur zal staan. De game is geïnspireerd door de originele verhalen van J.K. Rowling. Portkey Games biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen keuzes in de verhaallijn te maken en de sfeer van de Wizarding World te gebruiken om nieuwe en unieke ervaringen te creëren. Het label werd opgericht om gamers en fans nieuwe game-ervaringen te bieden waarmee ze zich kunnen onderdompelen in de magie van de Wizarding World, waar ze hun eigen, magische Wizarding World-verhaal kunnen definiëren.

WIZARDING WORLD, HARRY POTTER Publishing Rights © J.K. Rowling. HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD en HARRY POTTER karakters, namen en gerelateerde aanduidingen © en ™ zijn handelsmerken van Warner Bros. Entertainment Inc.™ Zynga Inc. Alle rechten voorbehouden.

WB-SCHILD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken met betrekking tot, onder andere, de naam, gameplay-details, gamefuncties, en een tijdelijk evenement in Harry Potter: Puzzles & Spells. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘van plan zijn’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere uitspraken in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij gaan geen verplichting aan om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkrijgbaar zijn op onze website voor investeerdersrelaties op http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Dana Whitney

dwhitney@zynga.com

Alexa Grandolfo

agrandolfo@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr