20:00 uur 21-04-2021

MapleStory viert zijn 16e verjaardag met Hotel Update en Maple Memories

MapleStory’s Hotel Maple VIP-lidmaatschap biedt speciale voordelen en beloningen voor het voltooien van jubileum-minigames en -missies

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory, de iconische gratis te spelen wereldwijde MMORPG van Nexon, opent de deuren van het exclusieve Hotel Maple om de 16e verjaardag van de game te vieren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210421005505/nl/

MapleStory Celebrates Its 16th Anniversary With Hotel Update and Maple Memories (Graphic: Business Wire)

MapleStory Celebrates Its 16th Anniversary With Hotel Update and Maple Memories (Graphic: Business Wire)

Vanaf vandaag kunnen spelers profiteren van de voordelen van het Hotel Maple VIP-lidmaatschap en deelnemen aan speciale jubileumevenementen, waaronder nieuwe missies en minigames. Ze kunnen ook via sociale media opnieuw contact maken met oude gamevrienden en hun meest memorabele MapleStory-momenten.

Maplers met personages van level 101 of hoger kunnen toegang krijgen tot het VIP-lidmaatschap bij Hotel Maple. Het is een speciaal beloningssysteem voor het 16-jarig jubileum. Deskundige conciërges van Hotel Maple zijn ter plaatse beschikbaar om de vele voordelen van het VIP-lidmaatschap uit te leggen en spelers bij elke stap te helpen om hun ervaring en beloningen te maximaliseren.

Nadat ze VIP-lid zijn geworden, ontgrendelen spelers de mogelijkheid om speciale 16e verjaardagspunten en 16e verjaardagsmunten te verdienen door jubileummissies en -mini-games te voltooien. De munten en punten kunnen worden ingewisseld voor een reeks verschillende items, waaronder lidmaatschapspunten, VIP-vaardigheidspunten en VIP-coupons om hun lidmaatschap te verhogen, speciale items te kopen in een van de vele Hotel Maple-winkels en statistieken te verbeteren.

Gedurende het evenement stellen lidmaatschapspunten de VIP-leden in staat om hun lidmaatschap te verhogen en op hun beurt extra voordelen te verdienen op basis van de rang die wordt gedeeld tussen personages in dezelfde wereld. Maplers die de VIP-prestigerang behalen, ontvangen de illustere Hotel Maple VIP-leden medaille.

Naast het evenement in de game kunnen spelers hun nostalgie van MapleStory delen door hun favoriete game-herinneringen en MapleStory-content op hun Twitter-, Instagram- en YouTube-pagina’s te plaatsen met de hashtag #MapleMemories. Alle sociale media-berichten die deze hashtag bevatten, worden gecompileerd op de Maple Memories-website, waardoor spelers weer in contact kunnen komen met andere Maplers om herinneringen op te halen en hun meest memorabele momenten van de afgelopen 16 jaar van MapleStory​ te delen.

Ga om #MapleMemories-momenten te bekijken naar: [LINK]

Sociale Media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services alleen op een totaal van zeven MapleStory-diensten over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 16 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 100 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Het bedrijf, dat in 1994 is opgericht in Korea, heeft nu zijn hoofdvestiging in Japan en is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Yoonmi Park

yopark@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr