01:27 uur 23-07-2021

MapleStory’s Neo: Light’s Wrath-update onthult nieuwe baas Seren en Hotel Arcus-speurtochtlijn

Ontdek de aanwijzingen van de oude goden in een nieuw level 270-gebied, nieuwe baas Seren, doorlopend Neo Castle-evenement en meer!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory, de iconische gratis te spelen wereldwijde MMORPG van Nexon, heeft vandaag Neo: Light’s Wrath gelanceerd. Deel twee van de enorme update van de zomercontent die een geheel nieuw woestijngebied, Hotel Arcus, biedt, met nieuwe speurtochten die beschikbaar zijn voor spelers van level 270 en hoger. De Neo: Light’s Wrath-update voegt ook de nieuwe baas Seren toe en zet de Neo Castle-, Tera Burning- en Burning World-evenementen voort.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210722006055/nl/

MapleStory’s Neo: Light's Wrath Update Unveils New Boss Seren and Hotel Arcus Questline (Photo: Business Wire)

MapleStory’s Neo: Light’s Wrath Update Unveils New Boss Seren and Hotel Arcus Questline (Photo: Business Wire)

Verborgen geheimen van de oude goden worden onthuld in het woestijngebied van Hotel Arcus, dat is geopend voor spelers die level 270 hebben bereikt en de 5e taakverbetering hebben voltooid, samen met de speurtocht “[Cernium (After)] Defensive Tactics”. Het volgen van aanwijzingen van de oude goden onthult de mysteries van Hotel Arcus en bied een reeks speurtochten die spelers belonen met het Heilige symbool: Arcus bij voltooiing. Nadat alle Hotel Arcus-speurtochten zijn voltooid, kunnen spelers dagelijkse speurtochten voor Archelon uitvoeren in de Hotel Arcus Saloon die spelers belonen met het Heilige symbool: Arcus.

Met de slag bij Cernium aan het einde, is Seren naar voren gekomen als de geïncarneerde god, met de macht van de oude goden. Spelers van level 265 die de 5e taakverbetering hebben voltooid samen met de speurtocht “[Cernium (After)] Defensive Tactics”, kunnen hun kracht testen tegen de krachtige nieuwe baas Seren door een speciaal portaal in de centrale hal van Cernium Royal Palace te betreden. Door Seren te verslaan, hebben spelers de kans om Mitra’s Nodestone en Mitra’s Rage-embleem, onderdeel van de Pitched Boss-set te verdienen. Mitra’s Nodestone ontgrendelt de Solar Crest-vaardigheid wanneer gebruikt en Mitra’s Rage-embleem biedt meer dan 40 primaire statistieken/secundaire statistieken voor je klasse en meer dan 5 aanval/magische aanval. Mitra’s Rage is verhandelbaar totdat het is uitgerust en kan worden uitgerust op level 200.

De Neo: Light’s Wrath-update zet de Neo Castle-, Tera Burning- en Burning World-evenementen voort:

Neo Castle-evenement: Neo Castle is een gebied gehuld in mysterie en werd gevormd toen Maple World en Grandis World samenkwamen, waardoor een ruimte ontstond om te profiteren van een reeks nieuwe evenementen en minigames, waaronder nieuwe manieren om NEO-valuta te verdienen met de volgende functies en shops die nu beschikbaar zijn:

  • Neo Stone-shop: Spelers kunnen Neo Stones inwisselen voor verschillende items die kunnen worden gebruikt om uitrusting te verbeteren en de groei van het personage te stimuleren
  • Neo Gem-shop: Neo Gems worden verdiend door een van de vele nieuwe minigames te spelen en kunnen worden gebruikt om speciale cosmetische items te kopen
  • Neo Core-shop: Neo Cores kunnen worden verzameld door bazen te verslaan en kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan verbeteringsitems te kopen
  • Neo Meso-shop: De Meso-shop is gevuld met nuttige en cosmetische items die kunnen worden gekocht met Mesos

Burning World en Tera Burning Plus: De Burning World- en Tera Burning Plus-evenementen gaan door om snelle groei van spelers te ondersteunen, waardoor spelers brandende personages kunnen maken en aanwijzen die elke keer dat ze een level omhoog gaan, 1+2 levels zullen behalen, tot Lv. 150 en Lv. 200 respectievelijk, ontvang extra level-up-beloningen en verdien het 17-sterren Unique Absolab-wapen als je Tera Burning Plus-personage Lv. 220 bereikt. Burning World Leap begint op 25 augustus en personages met Lv. 150 en hoger kunnen naar elke non-reboot-wereld in hun regio springen.

Om meer te weten te komen over MapleStory, gaat u naar http://maplestory.nexon.net

Assets – Neo: Light’s Wrath-videoKunstwerk

Sociale Media: TikTok / Twitter / Instagram / Twitch / Facebook / YouTube / website

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met alleen al meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services op een totaal van zeven MapleStory–services over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 16 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr