17:00 uur 01-07-2022

De eerbiedwaardige MMORPG Mabinogi betreedt het grote handelstijdperk met de eerste van twee game-updates voor de zomer

De wereld van Erinn wordt breder en meer verbonden door een toename aan handelsmogelijkheden

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mabinogi, Nexons gratis fantasie MMORPG, heeft vandaag een gigantische update aangekondigd dat uit twee delen zal bestaan. De eerste zal zich richten op de uitbreiding van de commerciemogelijkheden van de speler, inclusief upgrades voor de handels- en ruilsystemen, nieuwe havens, en de geheel nieuwe handelsgebieden in Iria.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220630005880/nl/

Nexon America's Mabinogi "Great Era of Commerce" (Graphic: Business Wire)

Nexon America’s Mabinogi “Great Era of Commerce” (Graphic: Business Wire)

Om Mabinogi’s wereld van Erinn een meer verbonden, energiek gevoel te geven, hebben de havens een wedergeboorte doorgaan en is er een vakbond opgericht met grote schepen om spelers sneller naar hun bestemming te brengen. Bouw je koopmansimperium op met behulp van een gloednieuwe winkel in Iria waar tijdelijke items te koop zijn, en de gunstige veranderingen in het handelssysteem breid de levensvaardigheid van het handelen uit met een groot aantal economische aanvullingen. Verhuurbaar vervoer, in de vorm van kamelen en hondensleeën, is nu beschikbaar om te worden gebruikt voor handelsactiviteiten.

Spelers kunnen ook, gedurende het vier maanden durende handelsseizoen, werken aan het vergroten van hun Seasonal Commerce Score (seizoensgebonden handelsscore) zodat zij hun rangschikking voor seizoenshandel kunnen verhogen, wat zal worden omgezet in beloningen op basis van de behaalde rangschikking. Beloningen voor tophandelaren aan het einde van het seizoen zijn onder meer: wedergeboortedrankjes, nauwkeurig smeedgereedschap, of een coupon voor de titel Commerce Champion (handelskampioen) met +5% toename kritieke schade, +150% EXP voor de Baltane-missie, en +10% gevecht-EXP wanneer uitgerust.

In het tweede deel van Mabinogi’s update, dat gepland staat voor later in juli, zullen spelers kunnen samenwerken met andere handelaren, goederen door de lucht van Erinn verplaatsen, konvooien tegen plunderaars bewaken en meer! Ervaar deze zomer een opwindend tijdperk in Mabinogi!

Bezoek voor meer informatie over Mabinogi de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste updates.

Assets: Afbeelding

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi http://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

NA_pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr