18:00 uur 17-12-2021

Pathfinder arriveert in december-update van MapleStory M

Laatste update voegt nieuwe maximale niveau-uitbreiding, Lachelein-kaartgebied, verbeteringen aan mini-kerkers en meerdere winterseizoen-evenementen toe met exclusieve beloningen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory M, de populaire gratis te spelen mobiele MMORPG van Nexon, heeft officieel zijn nieuwste update gelanceerd, waarmee de langverwachte Pathfinder-klasse in het spel wordt gebracht, naast een reeks winterseizoenevenementen en -activiteiten die Maplers kunnen aanpakken. De Pathfinder-update heeft ook het maximale niveau verhoogd naar 250 en brengt nieuwe dagelijkse en wekelijkse missies, prestaties en een nieuwe mini-kerker naar de game.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211216006144/nl/

Pathfinder Arrives in MapleStory M’s December Update (Graphic: Business Wire)

Pathfinder Arrives in MapleStory M’s December Update (Graphic: Business Wire)

Vanaf vandaag is de scherpschietende Explorer die een oude boog hanteert, Pathfinder, beschikbaar als een nieuwe speelbare klasse. Maplers die hun Pathfinder vooraf hadden geregistreerd, kwamen in aanmerking voor items zoals Auto Battle Charge-tickets en EXP-tickets, terwijl alle spelers kunnen deelnemen aan Mega Burning en On-Time/Growth Support-evenementen om een nieuwe Pathfinder snel aan een hoger niveau te helpen. Als bonus na het onderhoud van vandaag, houden zowel MapleStory M en MapleStory het Pathfinder Link-evenement tot en met 19 januari 2022, waarbij Maplers, na het bereiken van level, 70, 120 en 140 op MapleStory M met de Pathfinder beloningen kunnen verdienen in beide games, waaronder een geschenkdoos voor Pathfinder-outfits, Ancient Relic en meer.

De vierde commandant van de Black Mage, Arkarium, voorheen een dienaar onder Rhinne, de Transcendent of Time van Maple World, maakt zijn debuut in MapleStory M. Maplers kunnen een geheel nieuw baasaccessoire Dominator Pendant maken met behulp van de materialen die zijn verkregen bij het verslaan van Arkarium.

Er is ook een nieuwe kaart in de Arcane-rivier toegevoegd, de Dreaming City Lachelein, met nieuwe missies, monsters, gebiedsitems om te ontdekken en een nieuw Arcane-krachtveld. Mini-kerkers hebben ook een verbetering van de levenskwaliteit gekregen met deze update, zodat Maplers meerdere keren automatisch kunnen spelen door tickets en meso’s te gebruiken.

Naast de evenementen die de komst van Pathfinder vieren, kunnen spelers zich verheugen op tal van winterseizoensevenementen die plaatsvinden in december en in het nieuwe jaar:

 • I&B Burning Challenge Missie-evenement – Van 15 december 2021 tot 19 januari 2022 keert dit evenement terug, waarbij niet alleen Ice Agent- of Burning Agent-spelerstitels worden toegekend, maar ook dagelijkse missies voor spelers om te veroveren.
 • Holiday Mr. Kim’s Gift – Van 22 december tot 30 december 2021 worden spelers bij het tikken op Mr. Kim beloont met speciale items.
 • Winter Happyville-evenementen – (Verschillende geplande tijden – raadpleeg de banner van het in-game evenement of zie MapleStoryM patch-notities voor exacte tijden en datums voor elk evenement.) Winter Happy Village is in december en januari gastheer voor meerdere winterevenementen:

  • Coin Drop Event
  • A Well-Behaved Child Needs A Gift!
  • A Crying Child Also Needs A Gift!
  • Buff Tree Event
  • Great Rudolph Escape
 • 2022 Countdown-evenement – Van 23 december 2021 tot en met 6 januari 2022 kunnen spelers elke dag de evenementenkaart betreden en tien minuten lang EXP ontvangen. Na tien minuten op de kaart te hebben doorgebracht, ontvangen deze spelers een aftellende beloning en op 1 januari kunnen Maplers een speciale nieuwjaarsbeloning verdienen!
 • Snowflake Snowpark – Van 6 januari tot 18 januari 2022 kunnen Maplers AB-tickets, EXP-tickets en Gold Leaf verdienen door verschillende missies te voltooien en stempels te ontvangen.
 • 2022 New Year Wheel – Van 13 januari tot 27 januari 2022 kunnen spelers per dag maximaal 5 wieltickets ontvangen door te jagen. Beloningen voor deelname aan het evenement zijn onder andere AB-tickets, Luckyday scroll 5%, kubussen, EXP-tickets en meer.

Ga voor meer informatie over MapleStory M, naar de App Store– of Google Play Store-pagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Assets: Artwork

Social media: Facebook / Instagram / Twitter / Twitch / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van de legendarische franchise. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 3-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr