08:27 uur 18-11-2022

Begin met de eerste van twee Fantasy Life-updates in Mabinogi’s winterseizoen

Duik in Mabinogi’s verbeterde nieuwe Milletian-ervaring met de “NEXT: New Beast” update op 17 november

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mabinogi, het gratis te spelen fantasie MMORPG van Nexon, gaat met twee indrukwekkende evenementen het winterseizoen in. Onder de naam “NEXT” komen deze tweedelige spelupdates met een vernieuwde personagegroei, sneller en gemakkelijker levelen, plus herziene tutorials en UI-verbeteringen in november. Verder worden in december de Arcana-talenten gelanceerd!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20221117006150/nl/

Mabinogi, Nexon America's fantasy life MMORPG (Graphic: Business Wire)

Mabinogi, Nexon America’s fantasy life MMORPG (Graphic: Business Wire)

Blaanid, de gretige Memory Spirit, heeft voor alle Milletians een nieuwe handleiding opgemaakt, waardoor levelen en questen in Mabinogi over de gehele game sneller gaat! En de Memoir Quests zijn veranderd zodat je nu wordt beloond voor het voltooien van Generation Quests. In de Masterpiece-update van Mabinogi is de originele Generation 1-3 Questline vernieuwd om nieuwe spelers een vriendelijke ervaring te leveren en bestaande spelers de optie te bieden om de missies opnieuw te spelen. Nieuwe en oude Mabinogi-spelers zullen de startervaring nog gemakkelijker vinden! Deze updates, samen met andere elementen zoals verbeteringen aan de Dan Advancement test en balanswijzigingen aan Renown, Grandmaster en Crusader skills, zijn ontworpen om de vroege tot mid-game leveling ervaring voor alle Milletians drastisch te verbeteren.

Memoir-beloningen

 • Comfortabele groei – De perfecte weg naar groei is Blaanid’s Brave Boost, waarbij je

  • Vaardigheden door Talent
  • Opgewaardeerde en nieuw gesmede Memorial-wapens
  • Huisdieren en poppenzak-ondersteuning
  • en nog veel meer kunt krijgen!
 • Essentiële vaardigheden en voordelen – Blaanid heeft voor nieuwe Milletians nog meer cadeaus voorbereid!

  • Je stats worden verhoogd bij het voltooien van elk Memoir-boek.

   • Herinneringenboek Fase 1~4
   • Bewegingssnelheid +2%~8%
   • Alle stats +1~4
   • Extra +1~4 AP bij Rebirth!

Memorial Link

 • Je kunt deze vaardigheid krijgen als je het 2e Memoir-boek in Blaanid’s Brave Boost-missies voltooit!

  • Skill maakt een zielsverbinding met huisdieren mogelijk
  • Huisdieren kunnen worden gebruikt om vijandelijke aggro te trekken
  • Als huisdieren in niveau en vaardigheid toenemen, nemen de stats van verdediging en bescherming van huisdieren en spelers evenredig toe.

Naast de bovenstaande verbeteringen zijn Quests gereorganiseerd, waarbij nu alleen essentiële missies worden getoond. Ook de vaardigheidstraining is verbeterd: er zijn minder trainingspunten nodig en er wordt meer EXP verdiend om snel hooggeplaatste vaardigheden te bereiken. Tot slot heeft Mabinogi CP Training verwijderd, wat betekent dat monsterniveaus niet langer relevant zijn voor je trainingseisen. Andere veranderingen, zoals teleporting naar Moon Gate en Mana-tunnels, zijn in deze update verbeterd om het voor nieuwe en terugkerende spelers handiger te maken om de wereldkaart te doorkruisen.

In deel twee van de “NEXT”-update, die in december verschijnt, onthult Mabinogi een nieuw stel Hybrid Talents. Hier worden twee talentstijlen in één verwoestend pakket gebundeld! Bereid je voor op de enorme kracht van de Elemental Knight of de bezielde vaardigheid van de Harmonic Saint wanneer de Arcana-update later in december arriveert!

Om deze, en nog veel meer redenen, zou jouw “NEXT” MMORPG Mabinogi kunnen zijn!

Bezoek voor meer informatie over Mabinogi, de officiële website en volg @MabiOfficial op Twitter voor de laatste updates.

Assets: Afbeelding

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi http://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact voor de westelijke regio
Brian Klotz

Nexon America

NA_pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr