20:31 uur 16-01-2023

Star Guardian Sia Astelle arriveert in MapleStory M als eerste fonkelnieuwe, exclusieve karakter!

Ongeëvenaard Magician Class Character combineert unieke sterrenbeelden om schade toe te brengen of bondgenoten te ondersteunen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vorige week zorgde de free-to-play mobiele MMORPG MapleStory M van Nexon voor hemelse sferen in Maple World met het uitbrengen van hun eerste originele karakter, Sia Astelle. Deze gloednieuwe Star Guardian (Magician class) werd nog niet eerder gezien in andere internationale versies van MapleStory, en het karakter was ook nog niet eerder beschikbaar in andere versies van MapleStory M !

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230116005084/nl/

Nexon America proudly introduces Sia Astelle, the first brand new, original character in MapleStory M. (Graphic: Business Wire)

Nexon America proudly introduces Sia Astelle, the first brand new, original character in MapleStory M. (Graphic: Business Wire)

Sia Astelle is de beschermer van Oort, de thuishaven van de hemelse orde van sterren. Haar belangrijkste taak is om de kosmos te dienen door sterren langs hun voorbestemde pad te gidsen. Sia komt in Maple World aan na een reeks vreemde gebeurtenissen waardoor ze haar rustige leventje op Oort achter zich moest laten.

Naast het nieuwe Star Guardian karakter, biedt MapleStory M’s meest recente update een breed scala aan verbeteringen en evenementen om het nieuwe jaar goed mee te beginnen, inclusief een toename van de Max EXP Stat van 250 % naar 300 %, verbeteringen van MapleStory M‘s endgame-gear uitrusting voor Necro, skillpresets en nog veel meer.

Bovendien kunnen mobiele Maplers tijdens het spelen als Sia Astelle hun voordeel doen met bonusbeloningen en evenementen:

  • Pre-creatie beloning (1/11 na onderhoud tot en met 1/25) Een beloning voor spelers die deelnamen aan het Sia Astelle Pre-Creatie evenement.
  • Groei-missie evenement (1/11 na onderhoud tot en met 2/12) – Sia verdient beloningen na het bereiken van een bepaald level en het volbrengen van bepaalde missies.
  • Mega Burning Plus evenement (1/11 na onderhoud tot en met 2/12) – Iedere keer dat karakters een hoger level bereiken verdient Sia 2 extra levels.
  • Groei met Sia Astelle evenement (1/11 na onderhoud tot en met 2/12) – Beloningen en EXP worden aan een geselecteerd ander karakter toegekend wanneer Sia een hoger level bereikt.

Andere feestelijke evenementen die het nieuwe jaar in Maple World inluiden:

  • Nieuwjaarsevenement: “Ik hoopte op een goed jaar, maar het is niet simpel om een Held te zijn!” (1/11 until 2/22) – Een reeks van meerdere minigame-evenementen waarbij spelers de wereld kunnen redden door diverse taken uit te voeren, zoals het bezorgen van voedsel, het verzamelen van munten tijdens de jacht en bomen beklimmen om hindernissen te ontwijken. Maplers kunnen ook Lord Pixrog verslaan in een bossbattle en ontvangen beloningen gebaseerd op de participatiescore.
  • 2023 Gelukkig Nieuwjaar! evenement (1/18 tot en met 2/1) – Spelers kunnen een rode geluksenvelop openen met Special Energy voor 2023, die ze tijdens het jagen hebben verdiend.
  • 2023 Chinees Nieuwjaar, 14-daags login-evenement (1/18 tot en met 2/8) – Spelers kunnen 14 dagen lang op MapleStory M inloggen om beloningen te verdienen!

Bezoek de wereld van MapleStory M en maak deel uit van Sia Astelle’s kosmische wonder! Bezoek voor meer informatie over MapleStory M, de App Store of Google Play Store pagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor het laatste nieuws.

Informatiebronnen: Illustratie

Sociale Media: Facebook / Instagram / Twitter / Twitch / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, wereldwijd gelanceerd op 24 juli 2018, maakt de nostalgische wereld van sidescrolling MMORPG MapleStory beschikbaar voor de mobiel en biedt daarbij dezelfde eindeloze mogelijkheden voor aanpassingen, immersieve verhaallijnen en epische bossraids die de fans mogen verwachten van de legendarische franchise. MapleStory M bereikte binnen 100 dagen na haar wereldwijde lancering al snel 10 miljoen downloads en vierde haar vierjarige bestaan in 2022 met een wereldwijd totaal van 16 miljoen downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc., dat in 2006 werd opgericht, levert uitmuntende free-to-play online game-expertise en live gamesupport door de unieke sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) in te zetten voor uitsluitend westerse doelgroepen. Al meer dan tien jaar ondersteunt Nexon America consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi , die records hebben verbroken en spelers blijven boeien. Met nieuwe projecten in het verschiet, doet Nexon America recht aan de pioniers- en innovatiegeest van het moederbedrijf, waarbij de speler voorop staat en de allerbeste spelervaring voor de westerse markt wordt ontworpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz, Nexon America

NA_pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr