02:58 uur 08-06-2022

Het lot wordt vervuld in de gigantische tweedelige zomerupdate van MapleStory Destiny: Remastered en Destiny: Homecoming

“Destiny: Remastered” arriveert op 15 juni met modernisering van verkennerstaken, speciale evenementen in de game en een pre-registratie cadeaupakket!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory, het originele gratis te spelen, side-scrolling 2D MMORPG van Nexon met een agressief schattige spelstijl, kondigt de eerste van zijn tweedelige zomerupdate aan, “Destiny: Remastered,” komt op 15 juni in de game, boordevol speciale evenementen, een modernisering van alle verkennerstaken, plus een cadeaupakket voor pre-registratie vóór 13 juni!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220607005610/nl/

Nexon MapleStory Destiny: Remastered (Graphic: Business Wire)

Nexon MapleStory Destiny: Remastered (Graphic: Business Wire)

SPECIALE EVENEMENTEN

Zomer zou gewoon geen zomer in zijn MapleStory zonder een aantal speciale, evenementen in de game! Het is tijd voor het seizoen van muziek en majesteit, wanneer nieuwe vriendin Stella Maple World uit de eerste hand komt ervaren. Er is een schat aan beloningen te verzamelen tijdens de muzikale zomeravonden van Starlight Symfonie, plus de terugkeer van Tera Burning Plus en Burning World. Bovendien moet u vóór 13 juni om 11.00 uur PDT een personage (moet level 61 of hoger zijn) pre-registreren om een speciaal Destiny-cadeaupakket te krijgen met Lil Symphony-huisdieren, Angelic Alphabet Damage Skin, een hoop Melody Coins om een voorsprong te krijgen in Starlight Symphony, en een Magician of the Sacred Forest-outfit!

MODERNISERING VAN DE VERKENNER

De verkennersklasse van personages in MapleStory is al zeventien jaar de ruggengraat van het spel. Deze 14 unieke verkennerstaken krijgen een complete revisie van animaties, verbeterde vaardigheden, nieuwe verhaalsegmenten en meer.

De modernisering van de verkenner komt ten goede aan de volgende personages:

  • Strijder: Hero, Paladin, Dark Knight
  • Magiër: Arch Mage (vuur/gif), Arch Mage (ijs/bliksem), Bishop
  • Boogman: Bowmaster, Marksman
  • Dief: Night Lord, Shadower, Dual Blade
  • Piraat: Corsair, Buccaneer, Cannoneer

VERBETERINGEN IN OVERVLOED

Opgenomen in de “Destiny: Remastered” update zijn extra verbeteringen, nieuwe baasaccessoires en baasmoeilijkheden, zodat iedereen kan genieten van een betere Maple-ervaring:

  • Geen Mastery Books meer! – Mastery Books zijn niet langer nodig om de 4e vaardigheden te upgraden.
  • Dawn Boss-accessoireset – Claim een nieuwe set accessoires van bazen om een krachtige nieuwe set te smeden.
  • Nieuwe baas-moeilijkheden – Neem het op tegen Chosen Seren en Verus Hilla in de normale modus en overwin Will op eenvoudige moeilijkheidsgraad.

BEAN BRIGADE “DESTINY: REMASTERED” VOORPROEFJE

Leden van het programma voor het maken van inhoud van MapleStory, Bean Brigade, zal vandaag vroeg met de testservers beginnen om Maplers een voorproefje te geven van alle opwindende veranderingen en updates die naar “Destiny: Remastered” komen. Volg alles op de speciale Twitch-pagina van de Bean Brigade van 7 t/m 10 juni.

ZOMER-UPDATE DEEL TWEE

Last but not least, zomerupdate deel twee, “Destiny: Homecoming”, arriveert op 20 juli met een geheel nieuwe homestead-functie waarmee Maplers hun eigen huis kunnen kopen en inrichten! Pronk met uw voortreffelijke smaak en huisdecoratiestijl en maak elke andere huiseigenaar in Maple World jaloers. Ook in deel twee wacht de Watcher Kalos op Karote, de oneindige toren. Win in de strijd tegen deze formidabele baas om een nieuwe Eternal Equipment-set te bemachtigen!

Pak je zonnebrandcrème en bekijk alles wat er te doen is in MapleStory deze zomer!

Assets: HIER

Sociale Media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Website

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net
MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met alleen al meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services op een totaal van zeven MapleStory–services over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 17 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, wat MapleStory tot het 4de land met de meeste inwoners ter wereld zou maken.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/
Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

NA_pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr