10:20 uur 25-03-2022

Gratis te spelen fantasie MMORPG Mabinogi viert het 14-jarige jubileum op 27 maart!

Het jubileum omvat speciale evenementen, missies en beloningen

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft de toonaangevende game-uitgever Nexon aangekondigd dat zijn eerbiedwaardige gratis te spelen fantasie MMORPG Mabinogi op 27 maart het 14-jarige jubileum viert. Spelers kunnen tot 14 april deelnemen aan feestelijke bonussen en activiteiten voor het jubileum van de game. Als onderdeel van de voortdurende verbetering van de kwaliteit van leven, voegt Mabinogi op 14 april ook servers samen, zodat wereldspelers samen kunnen doorgaan op mystieke avonturen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220324005807/nl/

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

De viering van het 14-jarige jubileum omvat een overvloed aan updates, van verlaging van de reparatiekosten van apparatuur tot 20% van de oorspronkelijke prijs tot het polijsten van Crom Bás-kerkers, zoals een hogere drop-rate en een vermindering van de algehele lengte van de kerker. Bovendien brengt het jubileum een reeks prijzen, nieuwe missies en speurtochten met zich mee, beginnend op 17 maart, waaronder:

  • 14th Anniversary Night Bazaar – Ontmoet Dero de evenementenman in de buurt van de hoofdpoort van Festia en registreer uw hoofdpersonage om deel te nemen aan deze gidszoektocht, prijzen te ontvangen en minigames te spelen. Bovendien kunnen alle personages een 14e jubileum cheque-ontwerp ontvangen bij het uitgeven van een cheque van de Tir Chonaill-bank.
  • Missies voor het 14-jarige jubileum

    • Bazaar Experience – Deze prestatiezoektocht beloont spelers met een speciaal festivalsouvenir Hebona Robe-naaipatroon met de kans om een Festival Commemorative Luxury Equipment Bag Box, 20.000 EXP en 25 directe prijskaartjes te winnen na het voltooien van alle doelstellingen.
    • Dagelijkse missies: Finding Fruitful Fulfillment – Elke dag brengt een andere taak met zich mee voor spelers om rond de Night Bazaar te strijden om beloningen. Spelers kunnen suikerspin ontvangen van de Dessert-handelaar, spelen in verschillende minigames en geweldige avonturen beleven door de Cave of Trials binnen te gaan.
  • 14th Anniversary Hotdays – Spelers kunnen elke week een speciale 14th Anniversary On-Time Gift Box ontvangen en elk weekend op zaterdag en zondag 10 Night Bazaar-stickers ontvangen door in te loggen tijdens het evenement.
  • Festia Instant Prize Event – Beproef uw geluk bij de capsulemachine, naast Fez in Festia, om het Instant Prize-venster te openen met 20.000 goud of één Instant-prijzenticket, dat kan worden verdiend door deel te nemen aan bepaalde 14th Anniversary-evenementen.

Op de hielen van de feestelijke activiteiten voor het 14-jarig jubileum, mogen spelers verwachten dat de servers van Mabinogi volledig integreren op 14 april. Op deze datum wordt een nieuwe server, Erinn, gelanceerd. Het is een spannende tijd om u aan te sluiten bij de wereld van Mabinogi!

Bezoek voor meer informatie over het 14-jarige jubileum en samenvoeging van de servers van Mabinogi de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste updates.

Assets: Jubileumafbeelding | Afbeelding serversamenvoeging

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi http://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr