01:59 uur 29-10-2021

Mobiele RPG KonoSuba: Fantastic Days gaat samenwerken met Re:ZERO voor samenwerkingsevenement dat plaatsvindt op 9 november!

Samenwerking omvat beloningen, Re:ZERO karakters en evenementen voor een beperkte periode

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Vandaag heeft de toonaangevende game-uitgever Nexon aangekondigd dat de gratis te spelen mobiele RPG KonoSuba: Fantastic Days gaat samenwerken met een andere populaire isekai animatieserie Re:ZERO voor een samenwerkingsevenement voor een beperkte periode van 9 tot 23 november.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20211028006297/nl/

Mobile RPG KonoSuba: Fantastic Days Partners with Re:ZERO for Collaboration Event, Taking Place November 9! (Graphic: Business Wire)

Mobile RPG KonoSuba: Fantastic Days Partners with Re:ZERO for Collaboration Event, Taking Place November 9! (Graphic: Business Wire)

Fans kunnen zich vanaf vandaag vooraf hierregistreren. Spelers kunnen speciale beloningen verdienen door deel te nemen aan de volgende evenementen gehouden op de pagina:

  • Registreer vooraf voor een avontuur!: Hoe hoger het totaal aantal personen die zich vooraf registreren des te rijker de beloningen zullen zijn voor alle spelers! De spelers komen in aanmerking voor het ontvangen van deze beloningen voor elke mijlpaal die tijdens de game wordt bereikt van 9-15 november.
  • Hebt u de kwaliteiten voor een avontuur met Emilia?: Fans kunnen meer informatie krijgen over Re:ZERO’s half-elf-heldin Emilia via de online quiz.
  • Vier onze samenwerking met inlogbonussen!: De spelers kunnen op elke dag waarop zij inloggen terwijl ze aftellen voor de Re:ZERO -samenwerking zeer waardevolle items krijgen.

De KonoSuba: Fantastic Days en Re:ZERO speciale samenwerkingsevenementen zijn:

  • God’s Blessing on Those van Re:ZERO!: De fans zullen het geweldig vinden om figuren uit KonoSuba en Re:ZERO met elkaar in interactie te zien in dit exclusieve verhaal. Spelers die het verhaalevenement voltooien, krijgen een viersterren Emilia-rekruut om in het spel te gebruiken.
  • Re:ZERO samenwerkingrekruut: In dit rekruteringsevenement hebben de spelers de kans op het rekruteren van Megumin en Aqua in nieuwe op Re:ZERO geïnspireerde kostuums en fanfavoriet huishoudster Rem uit Re:ZERO.
  • Battle Arena EX Boss Petelgeuse: De spelers zullen het opnemen tegen Re:ZERO’s Sin Archbishop of the Witch Cult, Petelgeuse, in deze geheel nieuwe gamemodus.

Naast de Re:ZERO fun, KonoSuba: zal Fantastic Days de volgende belangrijke updates bevatten:

  • Hoofdverhaal – Hoofdstuk 10: De spelers kunnen genieten van het volgende deel van het belangrijkste KonoSuba: Fantastic Days-verhaal met de aanvulling van dit hoofdstuk.
  • Trial of the Ancients: Deze nieuwe gamemodus maakt het spelers mogelijk hun teamleden verder te trainen.
  • Battle Arena EX: Deze nieuwe Battle Arena zal de spelers exclusieve en hoogwaardige beloningen bieden.

KonoSuba: Fantastic Days wordt uitgegeven door Nexon in samenwerking met KonoSuba-uitgever Kadokawa en ontwikkeld door Sumzap. ©2019 N・K/K/KMP ©Sumzap, Inc. ©NEXON Alle rechten voorbehouden. ©TN,K,Re:ZERO2P

Om op de hoogte te blijven over KonoSuba: Fantastic Days, bezoekt u de Google Play– of de App Store-pagina en zorgt u dat u @PlayKonoSuba volgt op Instagram en Twitter voor het laatste nieuws!

Assets: Persmaterialen

Social media: Twitch / Twitter / Instagram / Discord / Facebook

Over Re:ZERO -Starting Life in Another World-

Re:ZERO -Starting Life in Another World- is een beroemde Japanse lichte novelle geschreven door Tappei Nagatsuki en geïllustreerd door Shinichirou Otsuka. Het verhaal speelt zich af rond de strijd van een kluizenaar met de naam Natsuki Subaru, die plotseling wordt opgeroepen naar een andere wereld, waar hij zijn vaardigheid gebruikt om na zijn dood de tijd te laten teruggaan. Re:ZERO wordt veel gebruikt voor verschillende content zoals Novalis, tv-animatie, manga en games.

Over KonoSuba: Fantastic Days konosuba.nexon.com

Gebaseerd op de populaire anime-serie, “KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World!”, KonoSuba: Fantastic Days is een gratis te spelen personageverzameling RPG voor iOS en Android. Met fan-favoriete personages, waaronder Kazuma Satou, Aqua, Megumin en Darkness, volgt de game de verhaallijn van de originele roman en bevat maatwerk personages die exclusief voor de game zijn gemaakt. Vorig jaar was de Japanse release van KonoSuba: Fantastic Days een groot succes, met erkenning van spelers en lof van de KonoSuba-fans.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr