03:00 uur 19-03-2022

Knal de strijd is als de nieuwe kanonniersklasse in MapleStory M

Gebruik een dodelijk handkanon naast een aap voor aanvalsondersteuning met de nieuwste personageklasse van de mobiele MMORPG

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Deze week voegde, MapleStory M, het gratis te spelen mobiele MMORPG van Nexon, de kanonnier (Cannoneer) toe, een explosieve en dodelijke nieuwe klasse, vergezeld van een speelse aap die aanvalsondersteuning biedt. Een aantal feestelijke groei-evenementen markeren de komst van de kanonnier, naast een nieuw seizoen van het Daisy Style Festival, waar mobiele Maplers de kans krijgen om beloningen te verdienen door hun medespelers te imponeren met hun gevoel voor mode.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20220318005075/nl/

MapleStory M Cannoneer Class Banner (Graphic: Business Wire)

MapleStory M Cannoneer Class Banner (Graphic: Business Wire)

De kanonnier gebruikt zijn titelwapen, een dodelijk handkanon dat is gesmeed door de gevestigde uitvinder van de Nautilus, om enorme schade aan te richten met een breed aanvalsbereik. Deze krachtige piraat wordt vergezeld door zijn beste vriend, een aap met vrienden op Coco Island, die aanvalsondersteuning biedt in de strijd. Naast het toebrengen van schade, kan de kanonnier zijn Pirate Blessing-vaardigheid gebruiken om andere personages in dezelfde partij te bufferen.

Deze klasse doet mee in MapleStory M met drie feestelijke evenementen om de groei van nieuwe kanonniers en hun schattige metgezellen van primaten te ondersteunen:

  • Cannoneer On-Time-evenement – Log van 16 maart tot 23 maart in om beloningen te ontvangen, waaronder coupons voor personage-slots, auto-battle-tickets, huisdierenpakketten en meer!
  • Cannoneer Mega Burning-evenement – Van 16 maart tot 19 april kunnen Maplers één personage selecteren als Mega Burning-personage, dat vervolgens 2 extra levels krijgt elke keer dat ze een level omhoog gaan.
  • Cannoneer Growth Support-missie – Van 16 maart tot 19 april kunnen kanonnierpersonages verschillende missies proberen om verschillende beloningen te ontvangen die hun groei ondersteunen. Naast op groei gerichte beloningen, levert het voltooien van bepaalde missies de kanonnier ook exclusieve cosmetica op.

Deze update markeert ook de start van seizoen 2 van het Daisy Style Festival, dat loopt tot 30 maart. Deze modewedstrijd nodigt Maplers uit om hun personages te registreren om te pronken met hun gevoel voor stijl en om te stemmen op de beste stijlen van andere spelers. Beloningen, waaronder evenementmunten, titels en meer, worden toegekend op basis van het aantal stemmen dat is ontvangen van andere Maplers. Spelers kunnen twee keer per dag stemmen en hun stijl één keer per week per account registreren.

Ga voor meer informatie over MapleStory M, naar de App Store of Google Playpagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Assets: Artwork

Social media: Facebook / Instagram / Twitter / Twitch / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/
MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van de legendarische franchise. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde vorig jaar zijn 3-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/
Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (‘Nexon’) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactgegevens voor de media
Brian Klotz

Nexon America

pr@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr