21:30 uur 17-03-2021

Waggel de oorlog in met de nieuwe Maestro-klasse in V4 Wereldwijde update

Amazon Prime-leden kunnen vanaf 17 maart speciale beloningen verdienen!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– De Maestro, een briljante tacticus die zowel een zwaard als een pistool hanteert, sluit zich vandaag aan Nexons platformonafhankelijke MMORPG-wonder V4 als de derde nieuwe klasse, samen met nieuwe uitrusting en verschillende tijdelijke beloningsevenementen, waaronder een speciaal voor Amazon Prime-leden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210317005821/nl/

V4 Maestro (Photo: Business Wire)

V4 Maestro (Photo: Business Wire)

Een melodie gemaakt door middel van mes en pistool. De Maestro is de derde klasse die meedoet aan V4 sinds de lancering. De Maestro gebruikt een betoverd zwaard en pistool om brede schade aan te richten en leidt de strijd met een verscheidenheid aan briljante technieken. Uitgerust met het Rapier-hoofdwapen en het Magishot-subwapen, kan hij de strijd verder aanwakkeren door te wisselen tussen Indignant en Composed-standpunten om het slagveld als een viool te bespelen, los te laten met woedende kracht of precisieaanvallen uit te voeren tegen de machtigste vijanden.

De Maestro-update introduceert ook twee nieuwe soorten uitrustingen, Runes en Crests.

  • Runes zijn een veelzijdig type versnelling dat de verdedigingsstatistieken verbetert door tussen 1 en maximaal 5 eigenschappen te geven wanneer ze worden verbeterd, beginnend bij +6 verbetering. Runes zijn verkrijgbaar in de V4-shop.
  • Crests zijn aanvullende uitrusting die de aanval van een personage verbetert via kritieke treffers statistieken. Zeldzame en betere wapenschilden bieden meer kracht door ook verdediging, PVP en aanvullende kritieke DMG-statistieken op te nemen. Er zijn wapenschilden te vinden in de oorlogszones Arrogant Plains, Despaired Forest en Land of Evenfall, evenals in de slagvelden van Lunatra, die meer dan 50.000 CP vereisen om binnen te komen.
  • Zowel Rune als Crest Enhance Scrolls zijn vereist en garanderen een verbetering tot +2, terwijl het proberen van +3 of hogere verbeteringen de uitrusting kan vernietigen.

Om de komst van de Maestro te vieren, kunnen wereldwijde spelers van V4 deelnemen aan tijdelijke beloningsevenementen, waaronder:

  • Evenement voor het weggeven van een kostuum: Alle spelers die inloggen na de Maestro-update, vanaf 17 maart, kunnen een gratis Rare Costume verzilveren. De “Valiant King” of “Judgement Queen”-kostuums zijn beschikbaar op de in-game evenementpagina, op basis van de door de speler gekozen klasse.
  • Red Gem Festival-evenement: Het Red Gem Festival beloont spelers op basis van het aantal rode edelstenen dat ze hebben uitgegeven sinds de wereldwijde lancering van V4, van 23 juli 2020 tot 28 maart 2021. Door gebruik te maken van de evenementpagina in het spel, ontvangen spelers die meer dan 300 edelstenen hebben uitgegeven voor alle personages beloningen volgens beschikbare ruiltabellen; spelers die 299 edelstenen of minder hebben uitgegeven, ontvangen ook een kleine beloning.
  • Amazon Prime-beloningscycli: Vanaf vandaag, kunnen wereldwijde spelers van V4 op mobiele apparaten hun Amazon Prime-account koppelen via het menu in het spel om één keer per cyclus exclusieve beloningen te ontvangen. Spelers moeten tijdens elke cyclus hun Amazon Prime-accounts koppelen om de unieke beloningen van die cyclus te ontvangen. De beloningen omvatten het Super Starter-pakket (met een abonnement van 30 dagen, een uitrustingspakket voor beginners en een accessoirepakket voor beginners) en Rare mounts.

Ga voor meer informatie over de geheel nieuwe V4 Meastro-klasse-update naar https://www.nexon.com/v4/ of volg @ V4Global op Twitter voor de laatste updates.

Persmaterialen:

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Discord / YouTube

Over V4 https://www.nexon.com/v4

V4, aangedreven door Unreal Engine 4, is een platformoverschrijdende, gratis te spelen fantasy-MMORPG die spelers de mogelijkheid geeft om hun helden te personaliseren terwijl ze een adembenemende wereld beschermen tegen de krachten van de duisternis. Met fraai gedetailleerde veldslagen en aanvalsgerichte klassen kunnen spelers samenwerken met strijders van over de hele wereld om het kwaad te verslaan op hun mobiele apparaat of PC.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Yoonmi Park

yopark@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr