21:42 uur 09-02-2021

Zoek naar je verloren identiteit als Xenon in nieuwe MapleStory M-update

De update omvat events met tijdslimieten voor het ondersteunen van de personageontwikkeling en systeemverbeteringen!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Xenon, een cybernetisch verbeterde nieuwe klasse, voegt zich bij het verzet in de gratis te spelen mobiele MMORPG van Nexon, MapleStory M!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20210209006154/nl/

MapleStory M (Graphic: Business Wire)

MapleStory M (Graphic: Business Wire)

Xenon is een unieke veelzijdige klasse en kan zowel dieven- als piratenuitrusting dragen. Xenon gebruikt zowel Mana als een klassespecifieke energievoorziening voor zijn vaardigheden, terwijl hij een dodelijke energiezweep hanteert die bijna overal doorheen snijdt.

Deze update brengt verschillende extra elementen met zich mee, waaronder de mogelijkheid om Android-metgezellen te maken, die kunnen pronken met vette uitrusting en outfits. Commander Hilla, een nieuwe baas met de moeilijkheidsniveaus Normaal, Moeilijk en Chaos, is ook toegevoegd.

De extra systeemupdates omvatten een geheel nieuw premium donatiesysteem, dat kristallen verbruikt in plaats van GP, extra Pocket Slots, een Hyper Stats-kortingsfunctie en nieuwe antieke uitrustingsopties.

Er is voor een beperkte duur een selectie van evenementen ter ere van de nieuwe Xenon-klasse beschikbaar, waaronder:

  • Xenon On-Time-evenement: Tot 15 februari 2021 ontvangen spelers die inloggen een permanente Xenon Update Box en een tijdelijk Triple Dillo-pakket.
  • Xenon groei-evenement: Tot 8 maart 2021 ontvangen spelers wapens, bepantsering, drankjes en verbeteringsmaterialen wanneer ze bepaalde niveaus bereiken.
  • Xenon-brandproject: Tot 8 maart 2021 is er een 1+2 Level Up-evenement voor Xenon-personages.

Extra evenementen zijn onder andere:

  • Valentijn evenement: Van 10 tot 24 februari 2021 laten verslagen monsters items vallen die kunnen worden gebruikt om monsters met chocoladethema te laten komen. Spelers zullen deze chocoladevijanden willen laten komen en verslaan om ingrediënten te verzamelen die met elkaar kunnen worden gecombineerd om een verscheidenheid aan buff-items te ontvangen. Deelnemers aan het evenement ontvangen beloningen in verhouding tot het aantal vervaardigde chocolaatjes.
  • Maple Museum 2: Het Maple Museum 2-evenement loopt van 17 februari tot 11 maart 2021 en stelt spelers in staat om feestdozen te verdienen in zowel de Relic- als Biological Hall als het evenement is voltooid. Het Maple Museum 2 bevat een dagelijkse zoektocht, Spiegalmann’s Request, die spelers de keuze geeft uit vier soorten onderdelen of uitrusting om te doneren en in ruil daarvoor de uitrusting van de speler teruggeeft.
  • Herdenkingsfotolijst evenement: Van 3 tot 17 maart 2021 kunnen Maplers fotolijsten met illustraties maken ter herdenking van evenementen in 2020, waarmee ze lichtbeloningen kunnen verdienen.

Ga voor meer informatie over MapleStory M, naar de App Store of Google Play-pagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Assets:

Social media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America heeft al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi ondersteund. Deze hebben records gebroken en spelers geboeid. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor de media
Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr