21:30 uur 15-12-2020

Aan Stork is onderhoudscontract gegund door Sitech in Nederland

IRVING, Texas en UTRECHT, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluor Corporation (NYSE: FLR) maakte vandaag bekend dat Stork, onderdeel van het Diversified Services-segment van Fluor, een 26 maanden durend onderhoudscontract is gegund door Sitech Manufacturing Services in Nederland. Fluor zal de niet bekendgemaakte waarde op het vierde kwartaal van 2020 boeken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201215006084/nl/

A Stork welder is shown providing services for one of the company's valued clients. (Photo: Business Wire)

A Stork welder is shown providing services for one of the company’s valued clients. (Photo: Business Wire)

“We zijn er erg blij mee dat Sitech het contract met Stork heeft verlengd om haar partner van keuze te blijven voor de komende jaren,” aldus Taco de Haan, president van Stork. “De 25-jarige relatie van Stork en Sitech illustreert het belang van een succesvol zakelijk partnership. Beide bedrijven erkennen de voordelen die voortkomen uit lange-termijnpartnerships die voortdurende prestatieverbetering wat betreft veiligheid, kosten en de algehele prestatie van de fabrieksassets mogelijk maken.”

Onder deze raamovereenkomst zal Stork onderhoudsdiensten leveren en projecten en turnarounds realiseren. Het bereik van het werk omvat mechanische, elektrotechnische en instrumentatiediensten aangevuld met een portefeuille van specialistische diensten zoals klep- en rotatieapparatuuronderhoud en -reparatie, hoog-voltagediensten, calibrering, machining en bolting op lokatie en hittebehandelingsservices. Stork levert deze diensten samen met het dichtbijgelegen Storks Solutions Center in Elsloo en Fluors plaatselijke technische capaciteit. Diensten worden geleverd bij verscheidene vermaarde asseteigenaren bij de industriecomplexlokatie van Chemelot in Geleen, Nederland.

“Deze gunningsverlenging is een andere geweldige indicatie dat cliënten sterke prestaties op het gebied van veiligheid en levering waarderen. Stork biedt een brede portefeuille van diensten voor onze klanten in het kader van een zeer efficiënte one-stop-shop-benadering,” aldus Alejandro Escalona, Storks regional vice president, Europa. “We kijken ernaar uit om onze al lang bestaande relatie met Sitech te continueren en samen voortdurend te verbeteren.”

De raamwerkovereenkomst is in oktober 2020 ingegaan en heeft verlengingsmogelijkheden na de vervaldatum in december 2022.

Over Stork

Stork, een bedrijf van Fluor, verbetert voortdurend de prestaties van de assets van zijn klanten door een breed scala aan geïntegreerde, innovatieve en data-gedreven oplossingen, van bedrijfsactiviteiten en onderhoud, tot turnarounds en modificaties. We zetten ons in voor het duurzaam en succesvol uitbreiden van de bedrijven van onze klanten door het vaststellen van nieuwe normen voor uitmuntendheid in assetbeheer. Ondersteund door onze kernwaarden – veiligheid, integriteit, teamwork, klantgerichtheid en uitmuntendheid – streven wij ernaar het referentiepunt van onze bedrijfstak te zijn, elke dag weer en overal. Bezoek voor meer informatie www.stork.com of volg ons op Twitter via @StorkTS, LinkedIn.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE: FLR) is een wereldwijd technologisch, inkoop-, fabricage-, constructie- en onderhoudsbedrijf met projecten en kantoren op zes continenten. De 45.000 medewerkers van Fluor bouwen aan een betere wereld en leveren duurzame oplossingen door het ontwerpen, bouwen en onderhouden van veilige, goed uitgevoerde projecten. Fluor had in 2019 een winst van $ 17,3 miljard en staat op de 181e plaats op de lijst van Fortune 500-bedrijven. Het hoofdkantoor van Fluor is in Irving, Texas en het bedrijf is haar klanten al meer dan 100 jaar van dienst. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg Fluor op Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

#stork

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Brian Mershon

Mediarelaties

469.398.7621

Jason Landkamer

Investeerdersrelaties

469.398.7222

Beatrijs van de Ven

Stork Mediarelaties

+316.515.66.513

Check out our twitter: @NewsNovumpr