18:02 uur 24-10-2017

Stork sluit asset-integrity-contract af met Chrysaor

IRVING, Texas (VS) en Utrecht (Nederland)–(BUSINESS WIRE)– Fluor Corporation (NYSE: FLR) heeft vandaag bekendgemaakt dat Stork, onderdeel van het segment Diversified Services van Fluor, door Chrysaor een eenjarig contract toegekend heeft gekregen plus twee opties van elk een jaar. Door het contract zal Stork een geïntegreerde portefeuille van gespecialiseerde ondersteunende diensten voor asset-integrity bieden aan de offshore-productieplatforms Armada, Everest en Lomond in de centrale Noordzee. Fluor boekte het contract voor een niet bekendgemaakt bedrag in het derde kwartaal van 2017.

“Dit contract is substantieel wat betreft onze gecombineerde dienstverlening evenals de schaal en het volume dat naar schatting 120 onshore en offshore-klussen zal ondersteunen”, zei Erik-Jan Bijvank, regionale vice-voorzitter van Stork voor de regio VK, Midden-Oosten en Afrika. “We zijn trots op de samenwerking met Chrysaor, vanwege de gedeelde toewijding van Storck aan veiligheid, het leveren van uitstekende service en voortdurende verbetering. Dit geïntegreerde contract biedt aanzienlijke mogelijkheden voor de ondersteuning van het doel van Chrysaor voor het maximaliseren van de efficiëntie van de Noordzee-portefeuille.”

Onder dit contract zal Stork inclusieve diensten en capaciteiten leveren voor het verlengen van de levenscyclus van de activa. Met bewezen methodologieën zal Stork enige noodzakelijke werkzaamheden evalueren, optimaliseren en een inspectieproces uitvoeren om de operationele strategie te bepalen voor alle activa en vervolgens de noodzakelijke reparaties uitvoeren. Deze geïntegreerde capaciteit vermindert het optreden van fouten terwijl de levensduur van activa wordt verlengd.

Over Stork

Stork, een bedrijf van Fluor, werkt voortdurend aan het verbeteren van de prestaties van de bedrijfsactiva van zijn cliënten door middel van vernieuwende en op data gebaseerd activabeheer en onderhoudsoplossingen, van concept en ontwerp tot ontmanteling. We leggen ons toe op het duurzaam en succesvol uitbreiden van de bedrijven van onze cliënten door het vaststellen van nieuwe normen voor voortreffelijkheid in activabeheer. Ondersteund door onze kernwaarden wat betreft veiligheid, integriteit, teamwerk, klantgerichtheid en uitmuntendheid, streven wij ernaar het referentiepunt van onze bedrijfstak te worden – elke dag, overal. Ga voor meer informatie naar www.stork.com of volg ons op Twitter via @StorkTS.

Over Chrysaor

Chrysaor is een particulier bedrijf, opgericht in 2007, dat zich richt op het genereren van superieur rendement op eigen vermogen via de ontwikkeling van commerciële olie- en gasvoorraden. In januari heeft Chrysaor een verkoopovereenkomst gesloten voor de aankoop van een activapakket van Shell in de VK Noordzee.

Zodra deze overname is afgerond wordt Chrysaor een van de grootste producenten van olie en gas in het VK. De activa die worden overgenomen hebben in 2016 het equivalent van 115.000 vaten olie per dag geproduceerd.

Het bedrijf wordt een zichzelf onderhoudend full cycle E&P bedrijf, met een activaportefeuille die een balans zoekt tussen ontwikkeling op de korte termijn en productietoename, in combinatie met een significante tendens naar succesvolle evaluatie en exploratie.

Over Fluor Corporation

Fluor Corporation (NYSE:FLR) is een wereldwijd opererend bedrijf voor technische ontwikkeling, inkoop, fabricage, bouw en onderhoud dat in zes werelddelen kapitaal-efficiënte installaties voor zijn cliënten ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Al meer dan een eeuw bedient Fluor zijn klanten door het leveren van innovatieve en geïntegreerde oplossingen overal ter wereld. Het hoofdkantoor van Fluor is gevestigd in Irving (Texas) en het bedrijf staat nummer 149 op de FORTUNE 500-lijst, met een omzet van $ 19 miljard in 2016 en ruim 60.000 medewerkers verspreid over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.fluor.com of volg Fluor op de sociale media op Facebook, Twitter, LinkedIn en YouTube.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

 

Contacts

Fluor Corporation
Mediarelaties wereldwijd
Brian Mershon, 469-398-7621
of
Brett Turner, 864-281-6976
of
Beleggersrelaties
Geoff Telfer, 469-398-7070
of
Jason Landkamer, 469-398-7222
of
EAME Mediarelaties
Janet Kearns, +44 1252 292039
of
Stork Mediarelaties
Gijs Vrenken, +31 6 83001264

Check out our twitter: @NewsNovumpr