09:55 uur 11-12-2020

Mabinogi’s G25 Hypernova: Eclipse-update komt op 17 december!

Limited-Time G25 precursor-event, Winter 2020 Master Plan, Hyper Bingo-event en nog veel meer

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Nexon’s indrukwekkende online rollenspelgame voor meerdere spelers (MMORPG) Mabinogi onthulde vandaag het eerste deel van hun nieuwe G25-update, Hypernova: Eclipse verkent de 6e nacht van de Seven Nightmares en introduceert op 17 december twee nieuwe NPC’s. Terwijl gewacht wordt op de update en het update-event, Hyper Bingo, kunnen Milletians meedoen aan het G25 precursor-event en het Winter 2020 Master Plan dat nu beschikbaar is.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201211005161/nl/

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

Mabinogi (Graphic: Business Wire)

Vanaf 17 december kunnen spelers het definitieve verhaal van hoofdstuk 7 uitproberen en meer te weten komen over Pontiff Etain, die haar formidabele kracht heeft gekregen van de God of Love, en Enya, een believer van Lymilark en lid van het pauselijke hof.

Daarnaast kan ook tot en met 14 januari een nieuw Hyper Bingo-event gespeeld worden, met geweldige rewards waaronder vernieuwingstools, een nieuw karakter, een coupon voor een 2de titel, outfits, stoelen, en nog veel meer.

Om zich voor te bereiden op de Mabinogi G25: Hypernova-update, kunnen spelers deelnemen aan een serie in-game-events met tijdslimiet, nu verkrijgbaar:

  • G25 Precursor-event: Tot 17 december kunnen spelers Caravan Joe in Dunbarton Town Square helpen om mooie rewards te krijgen zoals de Black Combo Card, Skill Black Combo Card-wisselcoupons, en het Black Moon-steenfragment om dit te laten groeien en edelstenen te verkrijgen.
  • Winter 2020 Master Plan: Tot en met 11 februari kunnen spelers buffs ontvangen en hotday-rewards waaronder vernieuwingstools en upgrade van stenen, dagelijkse gratis hergeboortes, nieuwe promotievaardigheden EXP en bonussen verhogen, upgrade van succespercentage van echostone en nog veel meer. Ook verkrijgbaar bij de shops met nieuwe outfits, vleugels, toverscroll, 2e-titel-coupons, en nog meer, die te koop zijn met de wintermunten die spelers gedurende het event kunnen verdienen.

Het tweede deel van Mabinogi’s G25-update, Hypernova: Glyphwright, zal in januari verkrijgbaar zijn, waarmee de laatste en zevende nacht van de Seven Nightmares wordt gemarkeerd.

Blijf up-to-date wat betreft Mabinogi, bezoek de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste updates.

Assets: Mabinogi G25 Hypernova: Eclipse Assets

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi https://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi, die records blijven breken en spelers blijven fascineren. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon Amerika

Cynthia Lezama

PR- en marketingcommunicatiemanager

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr