23:54 uur 10-12-2020

Door BTS MapleStory ontworpen items vandaag volledig bekendgemaakt!

Items vanaf 16 december beschikbaar op MapleStory en MapleStory M

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory, het iconisch gratis te spelen MMORPG IP van Nexon en mondiale supersterren, BTS, delen volledige informatie rond hun recent aangekondigde samenwerking. Met ingang van 16 december kunnen spelers hun karakters uitdossen met outfititems die door BTS in MapleStory en MapleStory M zijn ontworpen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201210006161/nl/

MapleStory X BTS Banner (Graphic: Business Wire)

MapleStory X BTS Banner (Graphic: Business Wire)

In een driedelige videoserie die op de samenwerking volgt ontworpen BTS-leden elk hun eigen MapleStory outfititems die afkomstig zijn uit hun favoriete MapleStory-geheugens, en creëren zo unieke ontwerpen als een helm met het hoofdkantoorgebouw van Nexon en een uniek ontwerp met een afbeelding van de directeur van MapleStory.

Fans zullen ook items en pakketten herkennen waaronder “[BTS] Mikrokosmos,” “[BTS] Army Bomb” en de “[BTS] Black Swan Master Package.”

De volledig driedelige MapleStory X BTS-videoserie is nu verkrijgbaar via het MapleStory YouTube-kanaal. Een totaal van vijf verschillende MapleStory X BTS-pakketten met zevenentwintig items, prachtig ontworpen door BTS en Nexon, is vanaf 16 december live beschikbaar op MapleStory en MapleStory M.

Om de hele MapleStory X BTS videoserie te zien en meer bijzonderheden te weten te komen over de BTS in-game-items, bezoek maplestory.com/maplestoryxbts.

Kenmerken:

Social media:

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services alleen op een totaal van zeven MapleStory–diensten over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 15 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi, die records blijven breken en spelers blijven fascineren. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor de media
Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr