23:26 uur 02-12-2020

Neem een vlucht met Demon Avenger in de nieuwe update van MapleStory M

De update omvat events met tijdslimieten voor het ondersteunen van de personageontwikkeling, met ingang van vandaag!

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Met ingang van vandaag kan Maplers het luchtruim kiezen met de nieuwe krijgersklasse, Demon Avenger, in Nexon’s gratis te spelen mobiele MMORPG, MapleStory M!

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201202005980/nl/

MapleStory M (Graphic: Business Wire)

MapleStory M (Graphic: Business Wire)

Zwevend door het strijdveld met Demon Wings, sluit de Demon Avenger zich aan bij het Exceed System dat enorme schade bewerkstelligt. Met gebruik van HP om vaardigheden te vormen, kan de Demon Avenger zich in het hevigst van de strijd gemakkelijk herstellen door verscheidene genezende mogelijkheden te gebruiken, waaronder Blood Pact.

Een selectie van events met tijdslimieten is ook verkrijgbaar, waaronder:

  • Feestelijk Demon Avenger inlog beloningsevent: Spelers die tussen vandaag en 7 december 2020 inloggen, krijgen per account één speciale bonus voor de ontwikkeling van hun personage.
  • Demon Avenger ontwikkelingssupportevent: Tot 11 januari 2021 ontvangen spelers die een bepaald level halen, extra items die nuttig zijn voor de ontwikkeling van een specifiek personage.
  • Demon Avenger Burning Event: Elk nieuw Demon Avenger-personage dat tot 11 januari 2021 een nieuw level tussen level 3 en level 100 haalt, gaat drie levels verder.

Op 16 december zullen extra updates aan spelers worden gepresenteerd waaronder een geheel nieuw Master Label, het hoogst haalbare luxe label verkregen van Masterpiece-machines, de helden van M 2-event en andere seizoensevents.

Ga voor meer informatie over MapleStory M, naar de App Store of Google Play-pagina en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Assets:

Social media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Discord

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com/

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 80 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Nexon is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange), en het bedrijf werd in 2017 op de Nikkei aandelen Index 300 (Nikkei Stock Index 300) geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr