15:00 uur 24-11-2020

Zynga en autotuningbedrijf Liberty Walk lanceren unieke designwedstrijd voor de nieuwe Elite Tuners-functie van CSR Racing 2

Het winnende ontwerp van de Elite Tuners van CSR2: ‘Design A Wrap’-wedstrijd zal worden opgenomen in de game en op een echte, door Liberty Walk ontworpen auto worden geplaatst

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Vandaag kondigde Zynga (Nasdaq: ZNGA), een wereldmarktleider in interactief entertainment, een samenwerking aan met het vooraanstaande Japanse autotuningbedrijf Liberty Walk voor de lancering van de nieuwe Elite Tuners-functie en ‘Design A Wrap’-wedstrijd in CSR Racing 2 (CSR2).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005113/nl/

Zynga and Automotive Tuner Liberty Walk Launch One-Of-A-Kind Design Competition for CSR Racing 2’s New Elite Tuners Feature (Photo: Business Wire)

Zynga and Automotive Tuner Liberty Walk Launch One-Of-A-Kind Design Competition for CSR Racing 2’s New Elite Tuners Feature (Photo: Business Wire)

Spelers kunnen vanaf 9 december deelnemen aan de exclusieve mobile racing-wedstrijd door een gepersonaliseerde autowrap te ontwerpen die zal verschijnen in CSR2. Bovendien zal het winnende design door Liberty Walk op een echte Toyota Supra worden geplaatst. Om deel te nemen, dienen spelers hun zelfontworpen autowraps te uploaden op social media en daarbij @CSRRacing te taggen en de hashtag #CSR2Wrap te gebruiken. Spelers zullen worden aangemoedigd om hun favoriete designs te liken en te delen.

Tien geselecteerde designs zullen worden gepresenteerd aan het team van Liberty Walk, die vervolgens op 20 februari 2021 de eindwinnaar zullen kiezen met een speciale onthulling van het geselecteerde auto-ontwerp. Bij de aankondiging van de samenwerking brachten Liberty Walk-oprichter Wataru San en zijn team een video uit met een voorproefje van de nieuwe Elite Tuner-functie in CSR2.

Elite Tuners is een van de grootste personalisatie-uitbreidingen in de geschiedenis van CSR2 en geeft spelers ongekende vrijheid om hun identiteit tot uitdrukking te brengen met diepere personalisatie zoals bodykits, spoilers en meer. Spelers kunnen ook hun prestaties naar een hoger niveau tillen en zeldzame auto’s toevoegen aan hun bestaande collectie.

“We zijn verheugd om samen met het iconische Liberty Walk-team de Elite Tuner-functie in CSR2 aan te bieden als een superieure personalisatie-ervaring voor onze spelers over de hele wereld,” zei Julian Widdows, vice-president van CSR2. “Liberty Walk brengt jouw gepersonaliseerde autowrap-ontwerp tot leven: dat is voor iedere speler een droomscenario. Ik kan niet wachten om de creativiteit en designs van onze spelers te zien.”

“We werken nu al een aantal jaar samen met CSR Racing 2,’” zei Liberty Walk-oprichter Wataru San. “Ze recreëren onze bodykits altijd optimaal en respecteren ons design en onze stijl. We hebben alle vertrouwen in hen en het is erg leuk om in de game te verschijnen tijdens mijn eigen evenement. We doen ons best om zowel onze fans als fans van CSR2 tevreden te stellen.”

CSR2 is beschikbaar als gratis download in de App Store en op Google Play. Bezoek voor meer informatie over CSR2 de communitykanalen van de game op Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Klik op de volgende link om het ondersteunende materiaal voor CSR2 te bekijken:

https://www.dropbox.com/sh/iw2xzdy94t2sgw6/AAAgs6JF_NJBY_cVhYTum_z7a?dl=0

OVER ZYNGA INC.

Zynga is een wereldmarktleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

TOEKOMSTGERICHTE UITSPRAKEN

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken, onder meer gerelateerd aan de uitgave van toekomstige CSR Racing 2 gamefuncties en evenementen. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals “perspectief,” “geprojecteerd,” “gepland,” “voornemens,” “zullen,” “anticiperen,” “geloven,” “target,” “verwachten,” en andere termen met betrekking tot de toekomende tijd. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen zijn, of zullen, in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ZYNGA MEDIACONTACT
Kenny Johnston

KJohnston@Zynga.com | (602) 999-1890

Check out our twitter: @NewsNovumpr