10:59 uur 24-11-2020

De wereldwijde supersterren BTS gaan een team vormen met het iconische MapleStory Games in een gloednieuw samenwerkingsverband

–(BUSINESS WIRE)– Nexon America Inc.:

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005473/nl/

MS x BTS Collab Logo (Graphic: Business Wire)

MS x BTS Collab Logo (Graphic: Business Wire)

WAT:

Vandaag heeft Nexon bekendgemaakt dat het gaat samenwerken met de wereldwijde record-brekende popsuperstars BTS bij het binnenkort verwachte iconische MMORPG IP van MapleStory.

Ter voorbereiding op de in-game-samenwerking in MapleStory en MapleStory M zullen spelers achter de schermen worden getrakteerd op drie video’s rondom de MapleStory X BTS-samenwerking met één nieuwe videorelease per week, te beginnen op 25 november via MapleStory’s YouTube-kanaal op youtube.com/MapleStory.

De videocontent met BTS in de hoofdrol waarin ze hun leven met opgroeien met MapleStory in hun kindertijd en hun liefde voor de game delen.

Er zullen meer bijzonderheden over de samenwerking bekendgemaakt worden. Bezoek om op de hoogte te blijven van de MapleStory X BTS -samenwerking maplestory.com/maplestoryxbts en volg @maplestory en @playmaplem op Twitter.

 

WIE:

MapleStory & MapleStory M

BTS

 

WANNEER:

Binnenkort

 

WAAR:

Teaservideo nu verkrijgbaar: https://youtu.be/s2965QvjgX4

MapleStory Global YouTube Channel: youtube.com/MapleStory

 

Middelen:

MapleStory X BTS Assets

MapleStory X BTS Teaser

Social media:

Over MapleStory https://maplestory.nexon.net

MapleStory is een van de grootste en meest actieve gratis te spelen, side-scrolling MMORPG’s met alleen al meer dan 13 miljoen geregistreerde spelers van zijn wereldwijde services op een totaal van zeven MapleStory–services over de hele wereld. De game werd in mei 2005 voor het eerst uitgebracht in Noord-Amerika en blijft sinds de lancering meer dan 15 jaar geleden groeien en zich ontwikkelen, samen met de enthousiaste community. Er zijn tot nu toe meer dan 274 miljoen karakters gecreëerd, waardoor MapleStory het 4e land met de meeste inwoners ter wereld zou worden.

Over MapleStory M https://maplestorym.nexon.com/

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M bereikte snel 10 miljoen downloads binnen 100 dagen na de wereldwijde lancering en vierde onlangs zijn 2-jarig jubileum met 16 miljoen wereldwijde downloads.

Over Nexon America Inc. https://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en deze toepast voor een uniek westers publiek. Nexon America ondersteunt al meer dan een decennium consequent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi, die records blijven breken en spelers blijven fascineren. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van het moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plaats komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor media
Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr