12:00 uur 28-10-2020

NTT Com ontvangt “Operator Award: Embracing Cloud” bij de Network Transformation Awards tijdens het Layer123 World Congress 2020

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het bedrijf voor ICT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKIO: 9432), heeft vandaag aangekondigd dat haar recente cloudgebaseerde initiatieven, waaronder een cloud-native platform voor opkomende toepassingen zoals AI, IoT en 5G, heeft de Operator Award: Embracing Cloud ontvangen van de Network Transformation Awards 20201-programma tijdens het Layer1232 World Congress 2020.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201028005598/nl/

Operator Award: Embracing Cloud (Graphic: Business Wire)

Operator Award: Embracing Cloud (Graphic: Business Wire)

NTT Com werd bekroond voor initiatieven, waaronder een edge-computing-platform dat een lage latentie en lage kosten biedt en de privacy garandeert die vereist is voor technologieën zoals AI, IoT en 5G. Het beoogde platform zal naar verwachting lokale 5G en de ontwikkeling van AIoT-ecosysteem (combinatie van AI en IoT) voor geavanceerd gebruik zoals slimme fabrieken versnellen.

De Network Transformation Awards erkennen de uitstekende technologieën en het leiderschap van het huidige jaar onder telecomproviders en leveranciers die de netwerktransformatie helpen versnellen. De Operator Award: Embracing Cloud wordt gegeven aan de telecomprovider die de leidende rol speelt bij het ontwikkelen van cloudinfrastructuur en andere geavanceerde cloudinitiatieven. De winnaars worden geselecteerd via een proces van rigoureus en holistisch oordeel door analisten en experts uit de wereldwijde telecommunicatie-industrie.

Gedreven door de voortdurende evolutie van cloud- en WAN-technologieën, ondergaan zakelijke ICT-systemen een paradigmaverschuiving naar hybride ICT’s, waaronder hybride cloud en hybride WAN. Ook zullen opkomende IoT- en AI-toepassingen, zoals zelfrijdende voertuigen en afstandsbediening van industriële machines, steeds geavanceerdere functies vereisen voor snelle gegevensverwerking in de buurt van locaties waar de gegevens daadwerkelijk worden gebruikt.

Om dergelijke hybride ICT-omgevingen te ondersteunen, bereidt NTT Com zich ook voor op de lancering van het voorlopig genoemde VxF Platform, dat functies voor verkeersleiding en beveiliging zal ondersteunen. Los daarvan lanceerde NTT Com in 2019 de Flexible InterConnect-service voor interconnecties. Bovendien ontwikkelt NTT Com lichtgewicht edge-locaties voor implementatie op klantlocaties om lokaal gegevens te verwerken, gegevens te formatteren en AI-inferentie uit te voeren. Door middel van dergelijke initiatieven werkt NTT Com aan het leveren van steeds lagere latentie, lage kosten en gegarandeerde privacy edge-computing.

In de toekomst zal NTT Com klanten blijven helpen bij het bereiken van digitale transformatie en inspelen op hun brede behoeften aan hybride ICT.

Voor meer informatie over de prijzen van NTT Com, kunt u hier terecht.

1 Ga voor meer informatie naar https://congress.layer123.com/event/c7ecb486-321f-4812-a554-4cfbd529a159/websitePage:f413b5ce-3881-49ca-adf5-270b96bf8b78
2 Layer123 is een branchevereniging die zich toelegt op het delen van de nieuwste technologieën voor netwerktransformatie en het analyseren van beste praktijken. Ga voor meer informatie naar https://www.layer123.com/about-us

Over NTT Communications

NTT Communications vindt een oplossing voor de technologische uitdagingen van deze wereld door bedrijven te helpen de complexiteit en risico’s van hun ICT-omgeving de baas te worden met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, waaronder toonaangevende wereldwijde publieke en private tier-1-netwerken die meer dan 190 landen/gebieden bestrijken, en meer dan 500.000 m2 van de meest geavanceerde datacenterfaciliteiten ter wereld. Onze mondiale professionele dienstenteams bieden advies en architectuur voor de veerkracht en beveiliging die zijn vereist voor het succes van uw bedrijf, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Ltd., NTT Data, en NTT DOCOMO, vormen we de NTT Group.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Yuichiro Wada, Wenyu Shen

Technologie, innovatiecentrum

NTT Communications

mgr-nwcore-td@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr