17:31 uur 31-10-2019

NTT Communications uitgeroepen tot Beste operator van het jaar bij de World Communication Awards 2019

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het technologiebedrijf voor informatie-en communicatieoplossingen (ICT) binnen de NTT Group (TOKYO: 9432), maakte vandaag bekend dat het op 30 oktober tijdens de World Communication Awards 2019 als Beste Operator van het jaar werd erkend tijdens een ceremonie in Londen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005751/nl/

WCA 2019 Winner Logo (Graphic: Business Wire)

WCA 2019 Winner Logo (Graphic: Business Wire)

De World Communication Awards werden in 1999 gelanceerd door Total Telecom en zijn een erkenning voor uitmuntendheid onder de wereldwijde telecomoperatoren en particulieren. Een panel van telecom-experts selecteerde de winnaars in 25 categorieën.

NTT Com werd voor de zesde keer uitgeroepen tot Beste Operator van het jaar. De award is een erkenning dat een dienstverlener de serviceverbetering, omzetgroei, culturele verandering en transformatie-initiatieven heeft laten zien. Volgens de juryleden “heeft NTT Com sterk aangetoond dat het klanten geholpen heeft digitaal te transformeren via zijn softwaregebaseerde oplossingen en managed services, en samenwerking met IT-giganten. NTT Com loopt altijd voorop in innovatie en heeft een daadwerkelijke impact gemaakt op het dagelijks leven van zijn klanten.”

NTT Com was genomineerd in 4 categorieën waaronder Beste Operator van het jaar.

The Innovation Award – Operator: Dit erkent een bedrijf dat een echte innovatieve technologie heeft ontwikkeld, waaronder software, gebruikt in telecommunicatienetwerken. NTT Com’s software router, Kamuee toonde de originaliteit in technologische ontwikkeling.

Woman in Telecoms Award: Dit erkent een vrouw die een vooraanstaande rol heeft gespeeld in de telecomindustrie voor individuele resultaten en bijdrage. Akiko Kudo, Senior Vice President, Hoofd van de Fifth Sales Division was kandidaat.

Best Wholesale Operator: Dit erkent het meest innovatieve businessmodel, succesvolle samenwerkingsstrategie en nieuwe technologische ontwikkeling ter ondersteuning van een succesvolle algehele bedrijfsvoering in de telecommunicatie. Onze proactieve SDN-initiatieven werden zeer geprezen.

Voor meer informatie over de prijzen van NTT Com, kunt u hier terecht.

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico in hun ICT-omgevingen te overwinnen met beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, mondiale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio’s bereiken, en meer dan 450.000 m2 van ‘s werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Onze mondiale professionele dienstenteams bieden advies en architectuur voor de veerkracht en beveiliging die zijn vereist voor het succes van uw bedrijf, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Ltd., NTT Data en NTT DOCOMO vormen wij de NTT Group.

www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Masaki Nomoto, Aoi Funagoshi

Public Relations

NTT Communications

+81-3-6700-4010

ar-cp@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr