16:07 uur 25-04-2019

NTT Group verhoogt investering in NTT Global Data Centers Corp. voor verdere versterking van de bedrijfsvoering van het datacenter

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), de ICT-oplossingen en de internationale communicatiesector binnen de NTT Group (TOKIO: 9432), NTT Urban Development Corporation, Nippon Telegraph and Telephone Corporation (NTT Corporation), NTT Finance Corporation heeft vandaag aangekondigd dat het zijn investering heeft verhoogd in NTT Global Data Centers Corporation (NTT GDC), een dochteronderneming die het afhandelen van de wholesale van gecentraliseerde, wereldwijde bouw en beheer van en apparatuur voor datacentra van de NTT-groep als kernactiviteit heeft. NTT GDC heeft een financiële injectie gekregen van 1,25 miljard JPY, waarvan 60% voor rekening van NTT Com. Drie andere bedrijven van de NTT Group hebben nieuwe aandelen in NTT GDC verworven, namelijk NTT Urban Development Corporation (20%), NTT Corporation (10%) en NTT Finance Corporation (10%), allemaal vanaf vandaag.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190425005579/nl/

NTT GDC houdt toezicht op de functies voor investering en eigendom van activa voor de bouw van datacentra. Het bedrijf, dat vorig jaar werd opgericht, heeft het vermogen van de NTT-groep vergroot in antwoord op de toenemende vraag naar datacentra en om de datacenteractiviteiten van de NTT Group verder te versterken.

In de toekomst zullen deze vier bedrijven NTT GDC ondersteunen bij het maken van efficiënte en flexibele investeringen en bij het financieren en ondersteunen van operationele systemen die gerelateerd zijn aan datacenteractiviteiten, gericht op het behalen van wereldwijd gestandaardiseerde servicespecificaties en gecentraliseerd contractbeheer voor wereldwijde klanten.

Het in Tokio gevestigde NTT GDC wordt geleid door CEO Ryuichi Matsuo, tegelijkertijd hoofd van Data Center Services voor NTT Com.

Bijbehorende link:
NTT Communications voor de bewerkstelliging van NTT Global Data Centers voorbereidende Corporatie voor het versterken van de bedrijfsvoering van het datacenter (persbericht op 6 november 2018)
https://www.ntt.com/en/about-us/press-releases/news/article/2018/1106.html

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Masaki Nomoto, Tadashi Takayama
Afdeling Public Relations
Afdeling Bedrijfsplanning
NTT Communications Corporation
Tel: +81 3 6700 4010
Mail: pr-cp@ntt.com

Takeharu Asami, Shinichiro Kobari
Public Relations, Marketingkantoor
NTT Urban Development Corporation
Tel: +81 3 6811 6241
Mail: nttud-pr@nttud.co.jp

Kantoor Public Relations
Nippon Telegraph and Telephone Corporation
Tel: +81 3 5250 5550
Mail: ntt-cnr-ml@hco.ntt.co.jp

Afdeling Public Relations
Afdeling Bedrijfsplanning
NTT Finance Corporation
Tel: +81 3 6455 8908
Mail: kouhou@s1.ntt-finance.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr