21:04 uur 05-06-2019

NTT Communications wint Best Asian Telecom Carrier en Best International Wholesale Carrier bij de Telecom Asia Awards 2019

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het bedrijf voor informatie- en communicatietechnologie-oplossingen (ICT) binnen NTT (TOKIO: 9432), heeft vandaag bekendgemaakt dat het is gekozen tot Best Asian Telecom Carrier en Best International Wholesale Carrier bij de Telecom Asia Awards 2019, gepubliceerd op 20 mei op de officiële website.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190605005890/nl/

NTT Com werd gekozen tot Best Asian Telecom Carrier, de hoogste waardering bij de Telecom Asia Awards 2019, een erkenning voor de best presterende telecomoperator in Azië, vanwege de innovatieve productportefeuille en businessmodellen, bedrijfsuitvoering, financiële prestatie, markt- en technologisch leiderschap en klantenservice. NTT Com brengt een veelomvattend aanbod aan digitale transformatie (DX) op een hoger plan en als DX Enabler™ gaat het bedrijf door met het helpen van klanten om hun DX-doelen te halen door ‘software-defined everything’ en managementoplossingen, naast veel andere digitale transformatie-initiatieven.

NTT Com won ook de Best International Wholesale Carrier. De prijs erkent mondiale transporteurs die innovatieve businessmodellen ontwikkelen die de standaarden voor dienstverlening en de inzet voor de klant herdefiniëren. NTT Com’s proactieve stappen in het gebruik van SDN om netwerkschaalbaarheid en -activiteiten te automatiseren en te vereenvoudigen werden bijvoorbeeld hoog gewaardeerd. Bovendien ondersteunt het wijdverbreide gebruik van geavanceerde technologieën op het gebied van heuristiek, machinaal analyseerbare onderhoudsinformatie en categorisatietechnieken in machinaal leren van hun Network Operations Center (NOC) de strategie van het bedrijf om klanten de beste ondersteuning te bieden die in de branche verkrijgbaar is.

Eerder was NTT Com gekozen tot Best Asian Telecom Carrier in 2013 en tot Best International Wholesale Carrier in 2011.

Volgens Allan Tan, Regional Content and Strategy Director, Enterprise Solutions, Questex Media, “de overwinning van NTT Com betekent een schitterend voorbeeld van het herdefiniëren van de innovatieve standaarden in de digitale economie. We hopen dat NTT Com de komende jaren zal blijven streven naar deze hoge onderscheidingsniveaus.”

De prijzen zijn nu al voor het 22e jaar uitgereikt en zijn de oudste en meest prestigieuze prijzen van de telecomsector in de regio. Ze belonen innovatieve en uitzonderlijke prestaties van Aziatische dienstverleners en industriemanagers. De winnaars werden gekozen door een panel van 10 onafhankelijke juryleden op basis van innovatie, financiële prestatie, technologie, marktleiderschap en deugdelijk ondernemingsbestuur (corporate governance). In 28 categorieën werden prijzen toegekend.

Voor meer informatie over de prijzen van NTT Com, kunt u hier terecht.

Over NTT Communications Corporation
NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico in hun ICT-omgevingen te overwinnen met beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, mondiale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio’s bereiken, en meer dan 400.000 m2 van ‘s werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Ons mondiaal professioneel dienstenteam biedt advies en architectuur voor de veerkracht en beveiliging die zijn vereist voor uw bedrijfssucces, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Data, NTT Security, NTT DOCOMO en Dimension Data, vormen wij de NTT Group.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
(de heer) Masaki Nomoto, (mevrouw) Aoi Funagoshi
Public Relations
NTT Communications
+81-3-6700-4010
ar-cp@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr