22:05 uur 05-08-2020

Zynga maakt financiële resultaten tweede kwartaal 2020 bekend

Meldt hoogste kwartaalomzet en boekingen in de geschiedenis van Zynga

Genereert de beste operationele cashflow voor een kwartaal in meer dan acht jaar

Verhoogt de richtlijn voor omzet en boekingen voor het hele jaar 2020

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) maakte vandaag haar financiële resultaten voor het tweede kwartaal eindigend op 30 juni 2020 bekend door de driemaandelijkse winstbrief van het management voor het tweede kwartaal van 2020 op haar website voor investeerdersrelaties te plaatsen. Zie de bijgevoegde driemaandelijkse winstbrief of ga naar http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results voor toegang tot de brief.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005279/nl/

“We hebben in het tweede kwartaal fantastische resultaten behaald door onze hoogste kwartaalomzet en boekingen te bereiken en de beste operationele kwartaalcashflow van Zynga in meer dan acht jaar te genereren. We hebben ook onze transformatieve acquisitie van Peak uitgevoerd en gaan nu het derde kwartaal in met acht eeuwige franchises die aanzienlijke schaal toevoegen aan onze portefeuille van lifediensten”, aldus Frank Gibeau, Chief Executive Officer van Zynga. “Bovendien hebben we een overeenkomst gesloten voor de aankoop van het in Istanboel gevestigde Rollic, ontwikkelaar en uitgever van een portefeuille van populaire hypercasual games in een van de grootste en snelstgroeiende categorieën mobiele gaming”.

Het management van Zynga belegt ook een conferentiegesprek om 14:00 uur. Pacific Time (17:00 uur Eastern Time) vandaag om de bedrijfsresultaten te bespreken. Tijdens het gesprek kunnen vragen worden gesteld en Zynga zal op zoveel mogelijk vragen reageren.

Het conferentiegesprek is toegankelijk via http://investor.zynga.com – een herhaling zal beschikbaar zijn op de website na het gesprek – of via het onderstaande inbelnummer:

  • Kosteloos inbelnummer: (800) 537-0745
  • Internationaal inbelnummer: +1 (253) 237-1142
  • Conferentie-ID: 5769759

Over Zynga Inc.

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ en Zynga Poker™. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte uitspraken in verband met onder andere als richtlijn dienende voorspellingen voor de omzet en boekingen voor het gehele jaar 2020 en de aankoop van Rollic. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals ‘perspectief’, ‘verwacht’, ‘gepland’, ‘voornemens’, ‘zullen’, ‘anticiperen’, ‘geloven’, ‘target’, ‘verwachten’, en andere termen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen is of zal in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Noot van de redactie

Bezoek om B-roll beeldmateriaal en centrale kunst van Zynga’s games te downloaden: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerdersrelaties:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Pers:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr