15:00 uur 16-07-2020

Zynga benoemd Noel Watson tot de Raad van Bestuur

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, heeft vandaag aangekondigd dat Noel Watson, Chief Financial Officer bij TrueCar Inc., als onafhankelijk bestuurder toe is getreden tot de Raad van Bestuur van het bedrijf. Noel Watson, een bekwame leidinggevende met een schat aan ervaring in het opbouwen van digitale diensten en leidende teams, wordt het negende lid van de Raad van Bestuur van Zynga.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200716005012/nl/

Zynga Appoints Noel Watson to Board of Directors (Photo: Business Wire)

Zynga Appoints Noel Watson to Board of Directors (Photo: Business Wire)

“Noel brengt meer dan 20 jaar succesvol financieel en operationeel leiderschap met zich mee naar Zynga.” zegt Frank Gibeau, Chief Executive Officer bij Zynga. “Zijn uitgebreide ervaring met snelgroeiende digitale diensten en een sterke staat van dienst met fusies en overnames zijn krachtige toevoegingen voor ons bedrijf. We zijn verheugd Noel te verwelkomen in de Raad van Bestuur en het Auditcomité van Zynga.”

De heer Watson trad in 2019 in dienst bij TrueCar Inc., een toonaangevende digitale marktplaats voor de auto-industrie, gericht op het creëren van de meest innovatieve en efficiënte ervaring voor autokopers, als CFO van het bedrijf, die financiële operaties leidt, waaronder boekhouding en investor relations. Vóór TrueCar bekleedde de heer Watson de functie van Chief Accounting Officer bij TripAdvisor Inc., ‘s werelds grootste reisplatform met meer dan 400 miljoen unieke maandelijkse websitebezoekers. Hij begon zijn carrière als gecertificeerd accountant bij Arthur Andersen LLP en bekleedde vervolgens managementfuncties bij de in Boston gevestigde technologiebedrijven ArrAy Inc. en Way Systems voordat hij in 2006 bij TripAdvisor kwam. De heer Watson heeft een bachelor-diploma in accounting van Bryant University.

“Ik ben verheugd om lid te worden van de Raad van Bestuur van Zynga tijdens deze dynamische groeiperiode voor het bedrijf in zijn missie om de wereld via games met elkaar te verbinden.” aldus Noel Watson. “Met de toenemende penetratie en het gebruik van mobiele telefoons en de meer dan 2,5 miljard mensen die eind 2020 wereldwijd games spelen, is Zynga ongelooflijk goed gepositioneerd om een kracht te zijn in digitaal entertainment, gebouwd rond iconische merken en ervaringen waar mensen van houden.”

“Na maanden van gesprekken kon ik niet blijer zijn dan dat Noel Watson toetreedt tot de Raad van Bestuur van Zynga.” zegt Ellen Siminoff, directeur en voorzitter van het Nominating and Governance Committee bij Zynga. “Met meer groei in het vooruitzicht voor Zynga, zullen de ervaring en het perspectief van Noel bijdragen aan ons voortdurende succes. Noel brengt een bewezen capaciteit om leiding te geven en uit te voeren met zich mee, en zijn zienswijze zal van onschatbare waarde zijn voor ons bedrijf.”

De vooraanstaande bestuursleden van Zynga zijn Frank Gibeau, Regina Dugan, William “Bing” Gordon, Louis Lavigne Jr., Carol Mills, Mark Pincus, Janice Roberts en Ellen Siminoff. In de Raad van Bestuur van Zynga zal de heer Watson samen met de leden Louis Lavigne, Jr., Carol Mills en Ellen Siminoff een functie bekleden in het Auditcomité.

Opmerking van de redacteur:

Belangrijke kunst- en fotografie-artikelen die beschikbaar zijn voor gebruik = https://bit.ly/ZyngaBODAnnouncement

Over Zynga Inc.

Zynga is wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With FriendsTM en Zynga PokerTM. Zynga’s games zijn beschikbaar in meer dan 150 landen en kunnen wereldwijd op sociale platforms en mobiele apparaten worden gespeeld. Het bedrijf, opgericht in 2007, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco en verdere locaties in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter, Instagram, Facebook of de blog van Zynga.

Toekomstgerichte uitspraken

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot onze verwachtingen met betrekking tot de groei van activiteiten van Zynga en de mobiele game-industrie. Toekomstgerichte uitspraken omvatten vaak woorden zoals “volgende”, “voornemens”, “zullen”, “anticiperen”, “geloven”, “vooruit”, “verwachten”, en andere termen in de toekomende tijd die in het algemeen toekomstgericht zijn. De verwezenlijking of het succes van de zaken zoals beschreven door dergelijke toekomstgerichte uitspraken omvatten belangrijke risico’s, onzekerheden en veronderstellingen. In dergelijke toekomstgerichte uitspraken, die gebaseerd zijn op informatie die ons ter beschikking stond op de datum van dit bericht, moet geen overmatig vertrouwen worden gesteld. Wij nemen geen verplichting op ons om dergelijke uitspraken te actualiseren. Meer informatie over deze risico’s, onzekerheden en veronderstellingen zijn, of zullen, in meer detail worden beschreven in onze publieke deponeringen bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), waarvan kopieën verkregen kunnen worden door de website van onze Investor Relations te bezoeken via http://investor.zynga.com of de website van de SEC op www.sec.gov.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zynga investeerdersrelaties:

Rebecca Lau

Investors@zynga.com

Zynga pers:

Sarah Ross

Sarah@zynga.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr