18:26 uur 13-07-2020

Word een huisdiertrainer in de nieuwste Mabinogi “P.E.T.” Update verkrijgbaar vanaf 16 juli

Ontgrendel sterkere huisdieren, activeer nieuwe Pet Perks en meer in deze betoverende update

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mabinogi, Nexon’s gratis te spelen fantasy MMORPG ontvangt de heerlijke nieuwe “P.E.T.” update op 16 juli! In navolging van de introductie van Mabinogi’s opwindende pluizige huisdieren in de “My Little Pet”-update, verandert de wereld van Erinn met de toevoeging van de krachtigere Fynn Pets.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200713005551/nl/

Mabinogi P.E.T. (Graphic: Business Wire)

Mabinogi P.E.T. (Graphic: Business Wire)

Terwijl de recente “My Little Pet”-update zorgde voor uitgebreide activiteiten voor huisdieren op expeditie in de wereld van Erinn, daagt de P.E.T.-update spelers met een nieuw Pet Training-talent uit om de Power of the Fynn te ontdekken en sterkere Fynn Pets te ontgrendelen.

Om Fynn Pets te ontgrendelen, dienen spelers hun hoofdhuisdier te koppelen aan andere huisdieren door middel van Fynn Sync. De Fynn Pet zal de Power of the Fynn ontvangen, wat het maximale niveau van een huisdier, de inventaris, de oproeptijd en meer verhoogt! Met de update kunnen spelers ook monsters verslaan om Fynni Gems te verwerven en de Fynni Gems laten bloeien met de Fynni Blossoming-vaardigheid om een Fynni Pet te verdienen. Fynni Pets kunnen, net als andere huisdieren, spelers vergezellen en kunnen worden gebruikt voor Fynn Sync.

Bestaande Pet Perks zullen ook worden vernieuwd om het rendement te verhogen. Daarnaast zullen alle huisdieren nu in staat zijn om een aantal nieuwe, krachtigere Pet Perks te gebruiken, inclusief:

  • Wild Frenzy: Verhoogt de minimale, maximale en kritieke schade van een huisdier voor een vastgelegde periode terwijl de Perk is geactiveerd. Een extra aanval zal meerdere vijanden bereiken binnen een bepaalde straal van het doel.
  • Frozen Earth: IJskoude Fynni zullen samenkomen en spelen terwijl een huisdier de grond bedekt met een laag ijs. De ijzige Fynni’s zullen, wanneer deze vaardigheid is geactiveerd, blijven hangen aan vijanden in de buurt en hen zo verdoven en schade toebrengen.
  • Wings of Haste: Versnelt bij activering een vaardigheid van een huisdier voor een vastgelegde periode. De snelheid van de eigenaar van het huisdier zal ook toenemen.

Bij het verzamelen van Capybara Fur en het helpen van Heulfryn zullen spelers eigenaardige kinderen tegenkomen: Pinkie en Katell. Zij vertellen over de geheimen van de Fynni die huisdieren en monsters bezielen en over de manier om hen te beheersen met de kracht van Fynn. Ontdek Mag Mell, de laatste rustplaats van de Fairies.

Fynn Pets voegen nog een magisch element toe aan de toch al betoverende wereld van Mabinogi, als spelers speciale huisdiervaardigheden en -voordelen gebruiken die kunnen worden geactiveerd tijdens verschillende veldslagen in Erinn, en meer.

Bezoek voor meer informatie over Mabinogi “P.E.T.” Update de officiële website en volg @mabinogi op Facebook voor de laatste nieuwtjes.

Assets: Mabinogi P.E.T. Update trailer

Social media: Facebook / Twitter / Instagram / Twitch / YouTube / Discord

Over Mabinogi http://mabinogi.nexon.net/

Mabinogi, uitgebracht in 2008, is een immersieve gratis te spelen MMORPG-wereld waar mystieke avonturen in het verschiet liggen. Creëer op anime geïnspireerde helden met duizenden personalisatie-opties, zoals haarstijlen, gelaatstrekken en outfits. Kies uit tientallen talenten uiteenlopend van professionele revolverhelden en boogschutters tot muzikanten, kleermakers en koks. Spelers kunnen op hun eigen manier van de game genieten: bewandel het gevaarlijke pad van een avonturier of bouw een bloeiend bedrijf met behulp van unieke handelsvaardigheden.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.com

Nexon America Inc. is opgericht in 2005 en levert uitstekende gratis te spelen online game-expertise en live game-ondersteuning, waarbij het gebruik maakt van de sterke punten van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) en passen ze toe voor een uniek westers publiek. Nexon America koestert al meer dan een decennium lang consistent iconische franchises zoals MapleStory en Mabinogi, die records blijven breken en spelers blijven boeien. Met nieuwe projecten in het verschiet, handhaaft Nexon America de baanbrekende en innovatieve geest van zijn moederbedrijf, door gebruik te maken van de benadering dat de speler op de eerste plek komt, terwijl het de best mogelijke gameplay-ervaringen voor de westerse markt ontwerpt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nexon America

Cynthia Lezama

clezama@nexon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr