02:45 uur 17-01-2020

Legendarische held „Shade” mengt zich in de strijd met contentupdate voor massive multiplayer MapleStory M

Update brengt speciale level-up-evenementen en speciale evenementen ter gelegenheid van het maannieuwjaar

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– MapleStory M, de gratis massively multiplayer online game op mobiel voor iOS en Android, luidt het nieuwe jaar in met de grootste update in zijn geschiedenis – de introductie van de legendarische held Shade en talrijke evenementen die beperkte tijd beschikbaar zijn.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20200116005906/nl/

Shade Content Update Banner (Graphic: Business Wire)

Shade Content Update Banner (Graphic: Business Wire)

Shade is een van de bekendste helden in Maple Wereld. Hij maakte als een van de zes helden een eind aan de tirannie van de Zwarte Magiër, de belangrijkste tegenstander in MapleStory. Shade is de laatste held die aan het universum van MapleStory M wordt toegevoegd. Hij is een piraat met aanzienlijke kracht die zijn vijanden verslaat met primaire en secundaire wapens van Knuckles en Fox Marbles. Herboren en in nauw contact met de wereld van de geesten, probeert hij erachter te komen of geruchten over de terugkeer van de Zwarte Magiër waar zijn.

De update brengt diverse evenementen ter ere van de nieuwe held Shade en het maannieuwjaar. Vanaf vandaag zijn er spannende level-up-evenementen beschikbaar, waaronder:

  • Shade groei-evenement: Tot 24 februari ontvangen spelers die een bepaalde level halen, extra items die nuttig zijn voor de ontwikkeling van een specifiek personage.
  • Shade sprintevenement: Elk nieuw Shade-personage dat tot 10 februari een nieuwe level tussen level 3 en level 100 haalt, gaat drie levels verder.
  • Shade inlogrewards: Spelers die tussen vandaag en 22 januari inloggen, krijgen per account één speciale bonus voor de ontwikkeling van hun personage.
  • Helden-evenementen: Tot en met 11 februari vinden vier evenementen plaats ter ere van de zes legendarische helden. Elk personage of elke speler met de zes helden krijgt items voor meer ervaring en kan extra statistieken bekijken voor zijn of haar personage.

Naast de level-up-evenementen zijn er tal van evenementen ter ere van het maannieuwjaar, waaronder:

  • 7-daags deelname-evenement voor het maannieuwjaar: Deelnemende spelers die tussen 20 januari en 3 februari inloggen, komen in aanmerking voor deelnamerewards voor items die hun personage ervaringspunten geven.
  • Prestatie-evenement voor het maannieuwjaar: Tussen 20 januari en 3 februari verzamelen spelers unieke munten waarmee ze rewards verdienen, waaronder een item voor Starforce-versterking, een decoratie-item voor je personage en een item voor ervaringspunten.

Ga voor meer informatie over MapleStory M naar de Google Play Store of App Store en volg @PlayMapleM op Twitter voor de laatste updates.

Kenmerken:

Sociale Media: Twitch / Facebook / Twitter / YouTube / Discord

Over MapleStory M smarturl.it/110rng

MapleStory M, die wereldwijd op 24 juli 2018 werd gelanceerd, brengt de nostalgische wereld van side-scrolling MMORPG MapleStory naar mobiel, met dezelfde eindeloze aanpassingsmogelijkheden, indrukwekkende verhaallijnen en epische boss raids die fans verwachten van het spel. MapleStory M is verkrijgbaar in 140 landen en 9 talen. In de eerste 100 dagen na de lancering werd het spel in korte tijd 10 miljoen keer gedownload.

Over Nexon America Inc. http://www.nexon.net/corporate/about-nexon/

Nexon America, onderdeel van NEXON Co., Ltd. (“Nexon”) (3659.TO), is een wereldleider in online games, met meer dan 80 actieve games in meer dan 190 landen. Nexon was grondlegger van micro-transacties en het free-to-play businessmodel, en wordt alom geprezen voor ongeëvenaarde wereldwijde expertise in ingewikkelde live spelafhandeling, opzetten van spelersgemeenschappen en behouden van titels gedurende jaren, of zelfs tientallen jaren. Nexon is genoteerd aan de beurs van Tokyo (Tokyo Stock Exchange), en het bedrijf werd in 2017 op de Nikkei aandelen Index 300 (Nikkei Stock Index 300) geplaatst.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexa Bowers B/HI voor Nexon

alexa_bowers@bhimpact.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr