13:35 uur 17-01-2019

NTT Communications breidt ecosysteem uit voor interconnectie van grote datacenters in Japan

—Zal connectie van internetbeurzen en partnerbedrijven uitbreiden—

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het bedrijf voor ICT-oplossingen en internationale communicatie binnen de NTT Group (TOKYO:9432), heeft vandaag bekendgemaakt dat het de interconnectie van zijn Nexcenter™ datacenters in Tokio en Osaka, Japan zal uitbreiden om cliëntbedrijven in staat te stellen om zich flexibeler dan ooit tevoren te verbinden met de cloud en contentservices. Vanaf deze maand zal NTT Com direct op een opeenvolgende basis beginnen met het verbinden van zijn ecosysteem met drie grote internetbeurzen (internet exchanges, IX’s) in Japan om klanten toegang te geven tot diensten die worden aangeboden door deze IX’s en verschillende NTT Com partnerbedrijven. Daarna zal NTT Com dit ecosysteem blijven uitbreiden rond de NTT Com’s Nexcenter™ datacenters.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20190117005348/nl/

Expanding Interconnection (Graphic: Business Wire)

Expanding Interconnection (Graphic: Business Wire)

Als DX Enabler™ gebruikt NTT Com ICT om digitale transformatie (DX) te bereiken “Transform and create business” samen met cliënten, is gericht om het gebruik van digitale data en werkt aan een Data Distribution Platform die zijn geoptimaliseerd voor het gebruik als waardevolle informatie door data om te zetten in informatie en intelligentie.

Het initiatief, dat de ondersteuning van Nexcenter voor Data Distribution Platform benut, is een van de vele manieren waarop NTT Com zijn ecosysteem uitbreidt voor flexibele connectie met de clouds en contentservices van diverse aanbieders.

  • Interconnectie van grote IX’s en Nexcenter datacenters in Japan

BBIX, Inc.’s IX Connect-service en Japan Internet Exchange Co, Lt.’s JPIX-service, evenals de momenteel beschikbare Internet Multifeed Co.’s JPNAP-service, zullen worden verbonden met grote datacenters die NTT Com bedrijft in Tokio en Osaka. De IX’s zullen een uitgebreid aantal diensten aanbieden die NTT Com-cliënten via specifieke datacenters via de Nexcenter Connect™ service kunnen benaderen, dat wordt aangeboden voor een constante lage prijs.

De datacenters zullen de Tokio nr. 1 tot nr. 10 datacenters bevatten, Yokohama nr. 1 datacenter en Saitama nr. 1 datacenter in de omgeving van Tokio en de Osaka 1 tot 3 datacenters, Osaka 5 datacenter en de komende Osaka 6 en 7 datacenter in de omgeving van Osaka.

  • Robuust ecosysteem voor uitgebreide interconnectiviteit van de IT-services van de partner

NTT Com zal zijn ecosysteem rondom Nexcenter™ datacenters uitbreiden door de interconnectiviteit tussen partnerbedrijven uit te breiden. Cliëntbedrijven zullen profiteren van diverse cloud- en IT-services aangeboden door NTT Com partnerbedrijven via Nexcenter™ datacenters.

In de toekomst zal NTT Com, als DX Enabler™ om DX voor klanten te realiseren, verschillende maatregelen ontwikkelen om Data Distribution Platform aan te bieden zoals kunstmatige intelligentiediensten, databeheer en servitization-ondersteuneningsdiensten naast globale IoT met eSIM en netwerkdiensten die meerdere clouds flexibel aan elkaar koppelen. NTT Com verwacht ook om zijn interconnecties van verschillende IX’s verder uit te breiden en samen te werken met andere goede serviceaanbieders.

Alle hierin genoemde namen en productnamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van de respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
Dhr. Hiroshi Seo
Cloud Services
NTT Communications
Mail: wg-cl@ntt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr