09:19 uur 02-11-2018

NTT Communications uitgeroepen tot beste operator bij de World Communication Awards 2018

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– NTT Communications Corporation (NTT Com), het technologiebedrijf voor informatie-en communicatieoplossingen (ICT) binnen de NTT Group (TOKYO:9432), maakte vandaag bekend dat het op 31 oktober tijdens de World Communication Awards 2018 als Beste Operator werd erkend tijdens een ceremonie in Londen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20181101006117/nl/

De World Communication Awards werden in 1999 gelanceerd door Total Telecom en zijn een erkenning voor uitmuntendheid onder de wereldwijde telecomoperatoren en particulieren. Een panel van telecom experts selecteerde de winnaars in 23 categorieën.
NTT Com werd voor de vijfde keer uitgeroepen tot Beste Operator. De prijs erkent dat een leverancier een sterke dienstenportefeuille heeft laten zien met investeringen in netwerk- en serviceontwikkeling, een groeiende en tevreden klantenbasis en de uitvoering van een duidelijk en ambitieus strategisch plan. Volgens de jury was dit “een uitstekende inzending van een echte machtige operatoren benadrukte hun uitstekende samenwerking met industriële partners”.

Voor meer informatie over de prijzen van NTT Com, kunt u hier terecht.

Over NTT Communications Corporation

NTT Communications lost de technologische uitdagingen van de wereld op door bedrijven te helpen complexiteit en risico’s in hun ICT-omgevingen te overwinnen met behulp van beheerde IT-infrastructuuroplossingen. Deze oplossingen worden ondersteund door onze wereldwijde infrastructuur, inclusief vooraanstaande, globale tier-1 publieke en private netwerken die meer dan 190 landen/regio’s bereiken, en meer dan 400.000 m2 van ‘s werelds meest geavanceerde datacenterfaciliteiten. Onze globale professionele dienstenteam biedt consultatie en architectuur voor de veerkracht en beveiliging vereist voor uw bedrijfssucces, en onze capaciteiten voor opschalen en globalisering zijn ongeëvenaard. Samen met NTT Data, NTT Security, NTT DOCOMO en Dimension Data, vormen wij de NTT Group.
www.ntt.com | Twitter@NTT Com | Facebook@NTT Com | LinkedIn@NTT Com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie
NTT Communications
Yukari Nomura (Ms.) / Aoi Funagoshi (Ms.) , +81-3-6700-4010
Public Relations
ar-cp@ntt.com.

Check out our twitter: @NewsNovumpr