22:21 uur 20-07-2023

Planview rapporteert record tweede kwartaal en eerste semester 2023, en houdt momentum vast in uitdagende economisch situatie

Sterke financiële prestaties illustreren de vraag naar prioritering en productiviteitsverbeteringen voor digitaliseringsinitiatieven

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende platform voor digitaal verbonden werk van portfolioplanning tot oplevering, kondigde vandaag een recordaantal jaarlijks terugkerende inkomsten (ARR) en boekingen aan in het tweede kwartaal, waarmee het sterke momentum en de groei in 2023 worden voortgezet. De contractboekingen (ACV) voor het tweede kwartaal en de eerste helft van het jaar bereikten een recordhoogte met een groei van 30% jaar-op-jaar, dankzij zowel nieuwe klanten als uitbreidingen van klanten in de financiële dienstverlening, de auto-industrie en de gezondheidszorg. PlanView scoort bij het afsluiten van het eerste semester 2023 beter dan de prognoses op verschillende belangrijke maatstaven, waaronder boekingen, retenties en ARR van dit jaar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Relations for Planview
Natalie Reina

Director of Corp Comms

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr