04:29 uur 26-07-2023

Planview levert als eerste in de sector convergentie van portfoliobeheer, soepele planning en waardestroombeheer

Nieuwe Digital Product Insights versnelt het succespercentage van digitale initiatieven door levering van software te verbinden met kritieke bedrijfsdoelstellingen en -resultaten

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende platform voor digitaal verbonden werk van portfolioplanning tot levering, kondigde vandaag een allereerste aanbieding op de markt aan – Digital Product Insights – die portfoliobeheer en soepele planning combineert met het leveren van inzichten uit waardestroombeheer (VSM = value stream management) en doelstellingen & sleutelresultaten (OKR’s = objectives & key results). Planview is het eerste en enige bedrijf op de markt dat organisaties voorziet van verbonden zichtbaarheid gebaseerd op gegevens doorheen de levenscyclus van een strategie, waarbij de levering van software voor de bedrijfsactiviteiten effectief wordt verbonden met een omvattend zicht op de impact en objectieve prestaties.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230724795866/nl/

Connect software delivery to business outcomes with visibility across the lifecycle of your strategy – from planning to delivery to business impact. Use proactive and predictive value stream management insights to pivot plans and drive on-time delivery (Graphic: Business Wire)

Connect software delivery to business outcomes with visibility across the lifecycle of your strategy – from planning to delivery to business impact. Use proactive and predictive value stream management insights to pivot plans and drive on-time delivery (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Directeur bedrijfscommunicatie

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr