23:08 uur 11-09-2023

Planview wordt leider verklaard in de 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Adaptive Project Management & Reporting

Planview hoogst geplaatst in uitvoering en verst in visie

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, een leider in Portfolio Management en Value Stream Management, maakte vandaag bekend dat het voor het tweede jaar op rij een leider werd verklaard in de September 2023 Gartner® Magic Quadrant™ voor Adaptive Project Management & Reporting (APMR)1, op basis van haar volledige visie en uitvoeringsvermogen.

Volgens Gartner “hebben leiders een aantoonbaar begrip van de ruime omvang van behoeften van klanten in de APMR-markt, die in grote mate inspeelt op de geavanceerde maturiteitsniveaus op gebied van APMR-methodologie binnen hun klantenbestand.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Directeur bedrijfscommunicatie

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr