20:02 uur 25-10-2023

Planview maakt losgekoppelde roadmap-tools overbodig

Planview Roadmaps verbetert de bedrijfsflexibiliteit en optimaliseert het volgen van bedrijfsresultaten door strategie, planning en levering in alle product- en projectteams met elkaar te verbinden

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, een wereldwijde leider in Portfolio en Value Stream Management, heeft vandaag Planview Roadmaps aangekondigd. Planview Roadmaps combineert strategie, teamplannen en uitvoering in één alomvattend overzicht en stimuleert bedrijfsflexibiliteit door organisaties in staat te stellen veranderingen in elk team, elke methodologie en elk hulpmiddel te zien en zich daaraan aan te passen.

“Het voortbestaan van een bedrijf is afhankelijk van het vermogen van de organisatie om zich snel aan te passen aan veranderingen in de markt en de behoeften van de klant. Maar toch zegt 85% van de leidinggevenden dat het vermogen van hun bedrijf om zich aan te passen aan veranderingen tekortschiet[1],” zegt Razat Gaurav, CEO bij Planview.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Directeur bedrijfscommunicatie

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr