01:22 uur 02-05-2024

Planview versnelt de impact van transformatie met connectiviteit, zichtbaarheid en AI-gestuurde inzichten van de volgende generatie

Nieuwe platforminnovaties herdefiniëren hoe werk wordt gedaan en strategische resultaten worden behaald

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, het toonaangevende end-to-end platform voor Strategisch Portfolio Management (SPM) en Digitale Productontwikkeling (DPD), heeft vandaag een reeks platforminnovaties aangekondigd die zijn ontworpen om de snelheid en impact van transformatie te versnellen door project- en productinitiatiefgegevens met elkaar te verbinden binnen de hele onderneming. Deze innovaties maken bidirectionele zichtbaarheid en bestuur mogelijk om een nauwere afstemming tussen strategieën en teams te creëren, maken gebruik van AI om de voorspelbaarheid en strategische besluitvorming te verbeteren en leveren gepersonaliseerde gebruikerservaringen om de productiviteit te verhogen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Leslie Marcotte

lmarcotte@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr