21:28 uur 12-09-2023

Planview herdefinieert strategische besluitvorming met geavanceerde AI

Planview Copilot maakt gebruik van de collectieve intelligentie van de onderneming om te optimaliseren hoe organisaties ideeën tot uitvoering brengen en project- en productinitiatieven minder risicovol maken.

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, een leider op het gebied van Portfolio en Value Stream Management, kondigde vandaag Planview Copilot aan – een geavanceerde generatieve AI-assistent voor verbonden werk – tijdens het jaarlijkse topevenement voor klanten, Planview Accelerate™. Planview Copilot is getraind met behulp van een unieke en uitgebreide dataset en biedt toegang tot operationele inzichten op het gebied van Portfolio Management, Value Stream Management en Agile Planning en Delivery om inzichten te versnellen en datagestuurde, strategische beslissingen te nemen via een conversatie-interface.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230912713044/nl/

A user queries Planview Copilot: "What should I be worried about?" Instantly, Planview Copilot delivers a list of items, flagging issues like team overload. (Photo: Business Wire)

A user queries Planview Copilot: “What should I be worried about?” Instantly, Planview Copilot delivers a list of items, flagging issues like team overload. (Photo: Business Wire)

“Nu organisaties steeds meer digitale transformatie-initiatieven ontplooien en een overvloed aan tools inzetten om deze uit te voeren, is er een enorme kans om opnieuw te bedenken hoe slimmere beslissingen kunnen worden genomen om bedrijfsresultaten te versnellen”, zegt Razat Gaurav, CEO van Planview.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties voor Planview
Natalie Reina

Directeur bedrijfscommunicatie

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr