20:21 uur 28-11-2023

Planview-oplossingen nu beschikbaar in AWS Marketplace

AWS Marketplace beschikt over de toonaangevende oplossingen van Planview om organisaties te helpen bij het snel realiseren van hun strategie

AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)– Planview, een wereldleider op het gebied van Portfolio & Value Stream Management, heeft vandaag aangekondigd dat vijf van de oplossingen van het bedrijf nu beschikbaar zijn in AWS Marketplace, een digitale catalogus met duizenden vermeldingen van software van onafhankelijke softwareleveranciers. Deze vermeldingen maken het gemakkelijk om software te vinden, te testen, te kopen en te implementeren die draait op Amazon Web Services (AWS). De momenteel beschikbare oplossingen omvatten Planview AgilePlace, Planview Hub, Planview Portfolios, Planview ProjectPlace en Planview Viz.

“Bedrijven in alle sectoren worden geconfronteerd met een steeds sneller tempo van veranderingen – van veranderende marktdynamiek tot economische onzekerheid, evoluerende klantverwachtingen en meer,” aldus Louise K. Allen, Chief Product Officer bij Planview.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Natalie Reina

Director Corp Comms

956-878-9176

natalie.reina@planview.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr