17:58 uur 28-04-2023

Open vRAN-oplossing van Mavenir wint Best Cloud Solution bij Open RAN

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de Network Software Provider die de toekomst van netwerken bouwt met cloud-native oplossingen die op elke cloud draaien, heeft de Best Cloud Solution for Open RAN gewonnen bij de Open RAN World Awards. Hiermee wordt de Open vRAN van Mavenir erkend als de beste cloud-native oplossing die een gevirtualiseerde netwerkstrategie mogelijk maakt voor Communication Service Providers (CSP’s).

De Open vRAN-oplossing van Mavenir is de eerste volledig op microservices gebaseerde, gecontaineriseerde, cloud-native oplossing in de branche die commercieel wordt ingezet met Dish Networks die 5G voice over new radio (VoNR)-services levert in een multi-vendor-omgeving ter ondersteuning van meer dan 40.000 Fujitsu 5G Open RAN-radio’s verspreid over 7.100 mobiele sites.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR@mavenir.com
Emmanuela Spiteri

Check out our twitter: @NewsNovumpr