21:08 uur 24-02-2024

Mavenir levert in samenwerking met Intel geoptimaliseerde prestaties en energie-efficiëntie voor 4G en 5G Open vRAN-oplossing

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de leverancier van cloud-native netwerkinfrastructuur die bouwt aan netwerken van de toekomst, kondigt vandaag aan dat het zijn baanbrekende Open vRAN-oplossing nu kan leveren. Deze wordt ondersteund door 4e generatie Intel Xeon Scalable processors met Intel vRAN Boost en biedt hoge prestates en energiezuinige toepassingen in de cloud voor latentie-gevoelige en rekenintensieve mobiele netwerktoepassingen. Mavenir’s overstap naar Intel’s recente processors voor vRAN is de meest recente optimalisatie van zijn oplossing, waarmee het Open RAN impuls heeft gegeven met drie generaties Intel Xeon Scalable processors.

Mavenir’s Open vRAN oplossing, ondersteund door 4e generatie Intel Xeon Scalable processors met Intel vRAN Boost, biedt een uitzonderlijk pakket aan prestaties, functionaliteit en geïntegreerde kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) toepassingen voor de volgende generatie 4G en 5G-netwerken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contact Mavenir PR:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr