13:58 uur 23-02-2024

Mavenir in commerciële fase voor Open RAN als aanloop voor de grootschalige ontplooiing van India’s Vodafone Idea

Met Open RAN van Mavenir worden CU en DU ontplooid op Telco Cloud gebouwd op Red Hat OpenShift.

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de leverancier van de op cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die aan de toekomst van netwerken bouwt, maakte vandaag bekend dat het in de gevorderde commerciële fase van een pilootontplooiing van een Open RAN-netwerk is voor Vodafone Idea Limited (Vi). De ontplooiing, die in september 2023 werd aangevat en er nu aankomt, dekt belangrijke lanceringssites en staat momenteel in voor live commercieel verkeer, als vroegtijdige aanloop tot een geplande, grootschalige ontplooiing. Het pilootproject markeert de eerste ontplooiing conform met O-RAN in het netwerk van Vodafone Idea, waarbij gebruik wordt gemaakt van de N78 en N258 mmWave (millimeter-wave) spectrumbanden en B1 ter ondersteuning van NSA-architectuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr