14:52 uur 27-02-2024

solutions by stc ondertekent een Open RAN-overeenkomst met Mavenir om eerste commerciële Open RAN in Saoedi-Arabië te lanceren

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– solutions by stc, de toonaangevende enabler van digitale transformatie in Saoedi-Arabië en de regio, kondigt een Open RAN-overeenkomst aan met Mavenir, de leverancier van op de cloud gebaseerde netwerkinfrastructuur die bouwt aan de toekomst van netwerken, om het eerste commerciële Open RAN-netwerk in Saoedi-Arabië te lanceren. Deze aankondiging is een boost voor de strategische missie van stc Group om opkomende technologie te leveren aan de gebruikers van mobiele telefonie van het Koninkrijk, teneinde de digitale transformatiestategie van Vision 2030 te ondersteunen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240226593915/nl/

Signing ceremony at Mobile World Congress (MWC) on stc stand in Hall 3. Executive company representatives: Yousef Almarshad, Chief Commercial Officer at solutions by stc & Pardeep Kohli, Chief Executive Office at Mavenir. (Photo: Business Wire)

Signing ceremony at Mobile World Congress (MWC) on stc stand in Hall 3. Executive company representatives: Yousef Almarshad, Chief Commercial Officer at solutions by stc & Pardeep Kohli, Chief Executive Office at Mavenir. (Photo: Business Wire)

Naar verwachting gaat de service in 2024 commercieel live met het Open RAN-netwerk van de nieuwe generatie. Deze beslissing volgt op een succesvolle initiële ontplooiing voor multi-layer 4G en 5G NSA Access Network op het Open RAN-platform van stc, geleverd in partnerschap met solutions by stc en Mavenir.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr