06:02 uur 22-02-2024

Mavenir en Turkcell versnellen de time-to-market voor innovatie met nieuwe netwerkautomatiseringsdiensten

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de aanbieder van cloud-native netwerkinfrastructuur die bouwt aan de toekomst van netwerken, en Turkcell, Türkiye’s toonaangevende aanbieder van geconvergeerde telecommunicatie- en technologiediensten, hebben een nieuwe fase in hun lange samenwerking aangekondigd. In deze fase zal Mavenir’s marktleidende Continuous Integration en Continuous Delivery (CI/CD) automatisering worden ingezet om Turkcell’s Voice over LTE-diensten voor haar 20 miljoen VoLTE abonnees te verbeteren.

Mavenir biedt een CI/CD framework gebaseerd op toonaangevende open-source componenten die naadloos integreert met een klant-gedefinieerd softwareleveringsprogramma door gebruik te maken van open API’s van Mavenir. Mavenir’s CI/CD automation framework ondersteunt dag 1 initiële implementatie en dag 2 levenscyclusbeheer van Turkcell IMS netwerkfuncties op schaal met meerdere clusters en meerdere soorten netwerkfuncties (NF).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir PR-contact:
Emmanuela Spiteri

pr@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr