06:45 uur 22-02-2024

T-Mobile Czech selecteert Mavenir voor cloud-native Converged Packet Core-oplossing

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de cloud-native netwerkinfrastructuuraanbieder die de toekomst van netwerken bouwt, kondigt vandaag aan dat T-Mobile Czech de volledig gecontaineriseerde Converged Packet Core-oplossing van Mavenir heeft gekozen voor implementatie in zijn netwerk. Dit breidt de gevestigde samenwerking van Mavenir met de Tsjechische exploitant uit van het langdurig aanbieden van spraak- en berichtendiensten tot het leveren van het volledige Packet Core-domein voor ‘alle G’s’.

Mavenir zal een geconvergeerde Packet Core-oplossing implementeren in het eigen Container-as-a-Service (CaaS)-cloudplatform van T-Mobile Czech en de bestaande leverancierstoegangstechnologieën voor 2G, 3G, 4G en 5G non-standalone (NSA) vervangen, evenals mogelijkheden bouwen om cloud-native 5G standalone (SA) te bedienen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij Mavenir:
Emmanuela Spiteri

pr@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr