11:03 uur 26-02-2024

Mavenir en QCT presenteren industrieel DU-platform aangedreven door 4e generatie Intel Xeon schaalbare processors met Intel vRAN Boost om hoge prestaties en flexibiliteit voor open RAN-toepassingen te bevorderen

Nieuws

  • De bedrijven hebben samengewerkt aan een efficiënt ontwerp met een ultrakorte vormfactor om een krachtig, kostengeoptimaliseerd edge-platform te bieden dat de instapdrempel voor de toepassing van Open RAN verlaagt.
  • Het platform kan in vrijwel elk kasttype worden ingezet en biedt flex-configuratie via PCIe-uitbreiding om extra versnelling of bandondersteuning mogelijk te maken op basis van sitegebruik.
  • De QuantaEdge EGX77B-1U Carrier-Grade-server met uiterst geringe diepte maakt gebruik van 4e generatie Intel Xeon schaalbare processors met Intel vRAN Boost.
  • De eerste toepassingen zijn gepland in geselecteerde markten om te voldoen aan strenge eisen op het gebied van milieu en stroomverbruik.

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir en QCT werken samen met Intel om de QuantaEdge EGX77B-1U korte vormfactor server te introduceren ter ondersteuning van Open RAN-toepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contact voor Mavenir:
Emmanuela Spiteri

PR@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr