07:58 uur 22-02-2024

Slovak Telekom kiest voor Converged Packet Core van Mavenir in partnerschap voor Core-levering

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de cloud-native netwerkinfrastructuuraanbieder die de toekomst van netwerken bouwt, kondigt vandaag aan dat Slovak Telekom heeft gekozen voor de volledig gecontaineriseerde Converged Packet Core-oplossing van Mavenir voor implementatie in zijn netwerk – waardoor Mavenir nu de geselecteerde complete netwerkkerntechnologiepartner is.

Mavenir levert al spraak- en berichtendiensten voor de Slowaakse exploitant en zal nu datadiensten leveren in het Packet Core-domein voor ‘alle G’s’, geïmplementeerd in het particuliere Container-as-a-Service (CaaS)-cloudplatform van Slovak Telekom. De nieuwe overeenkomst zorgt er ook voor dat Mavenir mogelijkheden van de volgende generatie integreert voor cloud-native 5G standalone (SA).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij Mavenir:
Emmanuela Spiteri

pr@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr