02:52 uur 24-02-2024

Mavenir en Terrestar Solutions werken samen om commerciële implementatie van een nieuw niet-terrestrisch 5G-radionetwerk te versnellen

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Mavenir, de cloud-native netwerkinfrastructuuraanbieder die de toekomst van netwerken bouwt, zet zijn baanbrekende leiderschap op het gebied van Open RAN voort met 5G New Radio (NR) Non-Terrestrial-Network (NTN)-oplossingen. Het nieuwste initiatief is het integreren van satellietconnectiviteit voor terrestrische Open RAN-netwerken, waardoor naadloze connectiviteit voor gebruikers via satelliet- en terrestrische netwerken mogelijk wordt gemaakt. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Terrestar Solutions, een in Canada gevestigde satellietbeheerder.

Satellietbeheerders zijn actief op zoek naar manieren om de 5G NTN-mogelijkheden binnen hun netwerktopologie te benutten, om de dekking en capaciteit uit te breiden in gebieden waar traditionele terrestrische netwerken wellicht economisch onhaalbaar of onpraktisch zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersoon bij Terrestar:
Victoria Ollers

Terrestar Solutions

vicki.ollers@terrestar.ca

PR-contactpersoon bij Mavenir:
Emmanuela Spiteri

pr@mavenir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr